Cele mai accesibile cazari de pe litoralul romanesc

VREI să petreci o vacanță de neuitat pe litoral? Ai minunata ocazie să te odihnești pe cinste în zona litoralului românesc. Mamaia, Constanța, Vama Veche, Eforie Nord - te așteaptă! Plajele luxuriante și viața de noapte creează o experiență unică și amintiri memorabile. Noi am selectat cele mai accesibile cazări de pe litoralul românesc în funcție de preț și conform recenziilor. Vizualizează mai jos Top 10 cele mai accesibile cazări de pe litoralul românesc, care oferă turiștilor senzația de relaxare totală si o escapadă din rutina zilnică.

9 min
Poza titlu articol aerdevacanta

Hotel Premium

Ce este mai important pentru tine când mergi într-o vacanță: plaja sau locul unde te cazezi? Dacă pentru tine contează confortul, nu doar experiența trăită la plajă, să știi că ești în punctul potrivit. Hotelul Premium, situat în Eforie Nord, este cel care se bazează pe raportul preț-calitate. Inaugurat în anul 2020, oferă unități de cazare cu aer condiționat, minibar, Wi-Fi gratuit și parcare privată. Dacă îți place să privești marea, ai șansa să o faci în orice parte a zilei, căci toate camerele au balcon. Hotelul rămâne a fi una dintre destinațiile preferate de turiștii din Eforie Nord, care se întorc de fiecare dată. Covinge-te și tu!

Hotel Premium

Link aici


Hotel Sanda

Tot ce trebuie să știi despre Hotelul Sanda! Dacă încă nu ai vizitat litoralul românesc, poți începe cu Hotelul Sanda, stațiunea Venus. Hotelul este alegerea perfectă pentru cupluri sau familii cu copii și oferă o priveliște către o grădină de liniște și relaxare, cu un loc de joacă pentru picii năzdrăvani. 4 motive să alegi Hotelul Sanda: - este localizat într-o regiune liniștită și bogată în vegetație; - plaja se află la aproximativ 350 metri de hotel; - este dotat cu camere spațioase, răcoroase, cu grup sanitar propriu, bar, terasă; - personalul este foarte ospitalier. În această vară, poti să-ți petreci vacanța altfel in aceasta cazare accesibila de la mare!

Hotel Sanda

Link aici


Hotel Cometa

Cometa - un hotel cu toate privirile spre mare Hotelul Cometa - 3* - este considerat paradisul Mării Negre. Aici pot fi surprinse și imortalizate cele mai frumoase răsărituri de soare, pe care le poți admira de pe plaja de lângă hotel sau chiar de la balcon. Terasa Hotelului Cometa, pe lângă o gamă variată de preparate, gătite cu iscusință de cei mai pasionați bucătari, oferă plăcerea de a savura masa sub briza răcoroasă a mării. Preparatele simple, delicioase, mereu proaspete, sunt însoțite de băuturi reci și muzică de calitate. Nu lipsește din meniu: - bucătăria românească - bucătăria internațională - băuturile reci - atmosferă relaxantă - raport calitate pret Și toate acestea se află în plină armonie cu natura.

Hotel Cometa

Link aici


Dany Holiday Hotel

Cu siguranță nu ai fost încă la acest hotel! Nici o grijă. Dany Holiday este mereu deschis pentru oaspeți. Hotelul oferă cazare în Eforie Nord, la 1,6 km de plaja Șincai și de băile cu nămol de pe malul Lacului Techirghiol. Pensiunea este dotată cu camere de familie. Ai o serie de alternative atunci când alegi să-ți petreci noaptea în camere duble, triple sau garsoniere. Toate sunt amenajate confortabil și dotate cu aer condiționat, televizor LCD, minibar pentru cele mai fine gusturi. Lasă-te purtat de val și fă un pas către una dintre pensiunile, care oferă posibilitatea relaxării și savurării momentelor unice cu cei dragi.

Dany Holiday

Pentru mai multe detalii accesează linkul acesta


Casa David

Constanța rămâne a fi una dintre destinațiile preferate în rândul turiștilor. Pe bună dreptate, căci aici se găsesc cele mai faine hoteluri. În cazul în care optezi pentru o pensiune cu toate facilitățile, Casa David este alegerea perfectă: proprietatea se află la doar 12 minute mers pe jos până la plajă. pensiunea se află în imediată apropiere de complexul Gravity Park, Delfinariu și locul de joacă Țara Piticilor. Casa David se află lângă principalele puncte de atracție din regiune, care stârnesc curiozitatea oricărui vizitator: - plaja Zoom - plaja Modern - City Park Mall - la 22 km de pensiune se află aeroportul din Constanta Daca ai fi client, vei fi încântat de tot ce poți vizita. Delectează-te cu bunătățile Casei David de la mare!

Casa David

Link pentru cazare aici


Vila Black Sea

E timpul să lași grijile deoparte și să-ți planifici o vacanță cat mai faina pe litoralul romanesc! Cu siguranță, vei alege o locație lângă mare. Marea este medicament pentru suflet. Vila Black Sea pune la dispoziție o serie de facilități pentru turiști. În primul rând este situată în Mamaia, locul unde luxul și gusturile rafinate se împletesc cu plajele cu nisip fin. O adevărată insulă a iubirii. Știm că nu poți rezistă fără a gusta din bucatele restaurantelor cu specific marin. Așa că dacă alegi un hotel de pe litoralul românesc, nu vor lipsi aceste gustări. Optează pentru Villa Black Sea pentru o relaxare de nota zece!

Vila Black Sea

Linkul cazarii este aici


Vila Fery

Știai că România impresionează nu doar prin tradiții, ci și prin turism? O vizită la Vila Fery te va elibera de toate preocupările cotidiene. Tocmai pentru că se află în stațiunea de vacanță Costinești, care pe vremuri era cunoscută ca capitala vacanțelor estivale ale tineretului. Pe bună dreptate, căci era…multă distracție. Pentru că mișcarea este viață, Vila Fery este situată la aproximativ 10-11 minute pe jos față de plajă. În fiecare zi, să te plimbi 10 minute e o adevărată aventură. Iar pentru distracție maximă, oaspeţii au la dispoziţie o masă de biliard și una de ping-pong. Cu siguranță, Vila Fery este alegerea perfectă pentru un sejur la mare în 2022.

Vila Fery

Pentru mai multe detalii accesează linkul de aici


Vila Olimpica

Vrei să ai parte de o vacanță de vis? La Vila Olimpica dacă vii, vei savura din briza mării și din peisajele autentice, care se deschid în fața ochilor. Vila se află în stațiunea Costinești, la doar 200 metri de plajă. Proprietatea este situată la aproximativ 700 de metri de Epava din Costinești, la 2 km de parcul de distracții din Costinești și la doar 2,7 km de Obeliscul Costinești. Vila Olimpica este recomandată de cuplurile tinere, care vor să evadeze din rutina zilnică și să petreacă timpul frumos în doi. Cu siguranță, vila poate fi numită ,,oaza de liniște și speranță’’ pentru o vară de vis la mare.

Vila Olimpica

Link cu detalii aici


Amalya Holidays

Cum arată vacanța perfectă?

Prin definiție, este cea care contribuie la acumularea de noi forțe și energie. Amalya Holidays este locul perfect pentru petrecerea weekend-urilor sau vacanței. Când știi că ai lucrat un an întreg, meriți o odihnă la mare pe cinste. Nu îți poți refuza plăcerea de a fi cazat într-un hotel minunat. Iar ceea ce face diferența este locația favorabilă: - 2,1 km de plajele Modern și Zoom - 2,4 km de Piața Ovidiu - 2,4 km de Muzeul de Istorie Națională și Arheologie - Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu din Constanța este situat la doar 23 km de Amalya Holidays. - accepta ca si plata pentru cazare card de vacanta sub anumite conditii

Amalya Holidays

Link cu mai multe detalii aici


Pension AMIRA

Stilul de viață activ și plimbările în natură sunt un must have când vine vorba de Pensiunea AMIRA. Situată în stațiunea Costinești la doar 5 minute pe jos față de plajă este alegerea perfectă pentru un sejur la mare cu familia sau prietenii. Această proprietate pune la dispoziție camere de familie și o terasă la soare. Iar dacă vrei și mai multă adrenalină, poți vizita parcul de distracții ce se află la doar 600 de metri de Pension AMIRA. Cel mai apropiat aeroport este in Constanta Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, situat la 56 km de cazare. Îmbină odihna cu distracția, doar la AMIRA!

Pension AMIRA

Link aici

Cum ti se par aceste cazari cu preturi accesibile la mare? Daca ti-au fost utile nu uita sa le imparti si cu prietenii tai!


Vezi si...