Cum economisești bani în fiecare călătorie? Bonus 30 Ron la înregistrare!

Salutare dragilor,

Când vine vorba de vacanțe sau de noi aventuri ne gândim în primul rând la cea mai râvnită destinație în care vrem să ajungem numaidecât, să ne relaxăm și să ne bucurăm de tot ce ne oferă acel loc deosebit. Un alt gând care ne macină la fel de mult este bugetul de care dispunem pentru fiecare escapadă din România, cât și din afara țării.

2 min
Poza titlu articol aerdevacanta

Te-ai întrebat vreodată cum poți să economisești chiar și atunci când călătorești?

Răspunsul este foarte simplu: Economisești de fiecare dată utilizând portalul Tipli.ro

Mai jos îți voi arăta cum poți sa economisesti din bugetul tău și totodată să ai și o vacanța de vis. Vei intra pe Tipli.ro, iar în secțiunea de ,,Cazări și călătorii” vei găsi mai mulți furnizori care sunt gata să-ți satisfacă toate cerințele.

Primul lucru pe care trebuie sa îl faci este să te înregistrezi folosind acest link și să ții cont de faptul că vei primi o recompensă pentru că faci parte din comunitatea @aerdevacanta. Vei primi 30 RON bonus la prima comandă prin Tipli. Tare, nu?

Ce înseamnă acest bonus de 30 ron de la Tipli?

Pe lângă recompensa de cashback pe care oricum o primești la comenzi, la prima comandă vei mai primi acești 30 RON suplimentar.

tipli.ro

Cum să îți faci cont pe Tipli.ro?

Dacă dorești să te bucuri din plin de toate facilitățile portalului Tipli.com atunci vei avea nevoie de câteva secunde pentru a te putea înregistra. Pe pagina principală vei găsi secțiunea „Create account”. Accesează și introdu toate informațiile solicitate, cum ar fi: numele și prenumele, adresa de e-mail și parola. Este posibilă și înregistrarea cu ajutorul contului tău Google sau Facebook.

tipli.ro

Cel mai important lucru este că pentru tot ce vei achita prin acest portal vei fi răsplătit și astfel vei economisi. Este foarte ușor de folosit, după ce te inregistrezi, accesezi unul dintre cele 400 magazine prin linkul oferit de Tipli și vei primi o parte din bani înapoi. Sida, au si site-uri prin care poti rezerva cazari! Un exemplu este platforma hotels.com

tipli.ro

Aici vei putea alege dintre miile de cazări de care tu ai nevoie astfel încât vacanța ta sa fie una de vis. Pentru a putea face rezervarea la un hotel vei avea nevoie selectezi locul de destinație, perioada în care dorești să stai acolo și apoi vei apăsa butonul „Search”. Vei obține o listă de hoteluri și pentru fiecare opțiune prețul pentru perioada selectată. După rezervarea unei camere, vei primi o confirmare prin e-mail în termen de 2-4 ore.

Îți doresc sa ai parte de vacanțe cât mai frumoase si nu uita că portalul Tipli.ro te va ajuta oricând să faci cumpăraturile cu mult drag și entuziasm economisind bani în același timp.


Vezi si...