Hai să facem cunoștință!

Noi suntem Andra & Andrei amândoi cu o mare pasiune în comun: călătoriile.

Din 2014 descoperim locuri noi din timpul studenției când am constatat că poți călători cu buget redus dacă ești bine organizat. Ne-am dat seama că o singura vacanța pe an nu este suficientă pentru sufletele noastre și în acest fel profitam de orice zi libera pentru a călători. Când nu suntem plecați ne gândim la următoarele destinații, pregătim itinerarii, realizăm bugete, luăm bilete de avion și ne documentăm în detaliu pentru a ști ce putem face pentru a evita surprizele neplăcute. Totodată împărtășim pe rețelele de socializare viața noastră de zi cu zi.

Aer de Vacanță a luat naștere din simplul motiv că nu găsim mereu informațiile necesare pentru a ne realiza vacanța de vis în limba română. Împreună descoperim noi locații, le documentăm, le promovăm și le împărtășim cu voi. Oferim sfaturi utile căpătate de-a lungul timpului pentru toți cei care ne urmăresc. Vrem să te învățam cum să călătorești inteligent!

Andra este partea organizatorica a echipei. Pregătește, caută, verifică și se asigură că totul merge bine în orice călătorie. Andrei este creativ, spontan, bun negociator cu un entuziasm aparte și mereu plin de noi idei.

Urmărește-ne aventurile de pe blog cât și de pe canalele noastre de social media din partea de sus a paginii!


... ... ... ... ... ...


APARIȚII MEDIA