...

Borsec

Weekend la munte in Borsec

Nu am mai postat de ceva vreme pe pagina 𝐀𝐞𝐫 𝐃𝐞 𝐕𝐚𝐜𝐚𝐧𝐭𝐚, insa avem o mica scuza si asta doar pentru ca ne dorim sa impartasim cu voi informatii cat mai autentice filtrate si de folos pentru cine este interesat de noi aventuri in Romania

...

Iasi

Cucuteni - Pe urmele civilizatiei geto-dacice est carpatice

Probabil ca mulți ați auzit de vasele celebre de ceramică de la Cucuteni. Dacă n-ați auzit încă nu este nimic; veți afla în continuare ca nu se rezumă totul doar la niște vase ceramice.

...

Iasi

Hadambu - Cea mai frumoasa manastire din Iasi

Ce poate fi mai placut si mai captivant cand te pornesti cu mult entuziasm si curiozitate catre 𝐌𝐚𝐧𝐚𝐬𝐭𝐢𝐫𝐞𝐚 𝐇𝐚𝐝𝐚𝐦𝐛𝐮? Veti gasi aici un loc unic cu multa incarcatura spirituala, dar si cateva atractii turistice inedite. Nu va pot divulga in expozitie prea multe deocamdata, dar voi reveni cu detalii in descriere, asa ca urmariti firul epic cu atentie.

...

Iasi

Vizita la castelul Sturdza din Miclauseni

Weekendul acesta am avut avut parte de o expeditie antrenanta si plina de curiozitati avand ca obiectiv turistic 𝐂𝐚𝐬𝐭𝐞𝐥𝐮𝐥 𝐒𝐭𝐮𝐫𝐝𝐳𝐚 si 𝐌𝐚𝐧𝐚𝐬𝐭𝐢𝐫𝐞𝐚 𝐌𝐢𝐜𝐥𝐚𝐮𝐬𝐞𝐧𝐢.

...

Iasi

Top 5 cazari cu spa & piscina in Iasi - Destinatia anului 2022

Uneori simțim nevoia unei mici escapade unde să uităm de griji, nevoi și să fim liberi pentru câteva zile. Iași orașul care îți garantează că vei uita pentru un scurt timp de această monotonie, este cel care îți va oferi energie, putere și momente frumoase astfel încât tu să ți le amintești pentru întreaga viață. Orasul a castigat in 2022 titlul de Destinatia anului in Romania si este orasul cu cea mai rapida dezvoltare din intreaga tara. Orasul Creatorilor, plin de istorie gratiei titlului de capitala a Romaniei te asteapta cu drag sa ii descoperi toata frumusetea. Mai jos îți ofer o lista de hoteluri ce îți vor promite că vei avea cele mai feerice momente.

...

Campulung

Ce poti face in Campulung Moldovenesc? Experienta noastra pe Partia Rarau

Campulung Moldovenesc este un loc foarte tranzitat de noi, dar in care am ales sa stam aproape o saptamana ca sa invatam sa schiem, sa descoperim zona si in acelasi timp sa impartasim cu voi locurile frumoase din zona aici in scris cat si video pe Youtube.

...

Brasov

Top 11 atractii turistice in Brasov

Stim cu totii ca unele din cele mai atractive locatii turistice sunt cele incarcate de un predominant aer istoric, unde domnesc misterios, dar in acelasi timp si fascinant partile de istorie desprinse din manuscrisele prafuite ale vremurilor cu lupte purtate de cavalerii teutoni, primele citadele fortificate intarite de acestia si venirea sasilor. Si inca ceva, nu este vorba doar despre pasajele indicate de istoria Europei de Vest din perioada medievala, ci chiar evenimente istorice, file de poveste asezate cu multa meticulozitate in cartile de istorie chiar de aici din partea inferioara a regiunii Transilvania, de la nord de Carpatii Meridionali, din inima Tarii Barsei, prima asezare romaneasca colonizata de catre cavalerii teutoni undeva in jurul sec XII-XIII.

...

Bucovina

Aventura in Bucovina Glamping | Rafting | ATV/Buggy | Tiroliana | Trekking pe Rarau

Dragi călători, Am decis ca pentru 3 zile sa schimbam aerul de Iași cu cel de pe valea Bistriței și uite ca așa într-o zi de duminica ne-am pornit la drum. Destinația a fost nouă pentru noi și pariez ca și pentru mulți dintre dumneavoastră poate fi la fel de nouă.

...

Turda

Ce poti sa faci 3 zile in TURDA?

Era luna lui Decembrie si ne doream foarte mult sa vizitam Salina Turda. Am inceput sa ne documentam si sa cautam locatii de cazare si experiente frumoase ce merita promovate.