Top 10 pensiuni cu piscina la munte

Visezi la o vacanță deosebită la munte? În articolul nostru vei găsi cele mai deosebite pensiuni cu piscina la munte, cu o atmosferă prietenoasă și relaxantă.

12 min
Poza titlu articol aerdevacanta

Alpin Resort Hotel

Situat în centrul localității Poiana Brașov, Alpin Resort se află la 10 minute de mers de la pârtiile de schi. Printre facilitățile oferite se mai numără un TV, un minibar, un seif și o baie privată. Majoritatea camerelor au balcon. Unele camere au o priveliște minunată la munte.

alpin resort

Aceasta oferă o piscină semi-olimpică gratuită, saună care să te învăluie în aburul înmiresmat de brad și un duș multisenzorial. De asemenea, oaspeții au acces la o sală de gimnastică cu aparate de forță și cardio, unde antrenorul îți va îndruma exercițiile fizice și programul de fitness. Iar experiența Vitarium Spa nu doar te împrospătează și te stimulează, dar și te energizează pentru a privi viața cu bucurie.

alpin resort

Pensiunea la munte Alpin Resort nu dispune doar de piscină, dar și de locuri de joacă pentru copii (în interior și în aer liber), precum și o piscină și ateliere predestinate copilașilor. Pentru a gusta din bucatele locale, hotelul dispune de o terasă cu măsuțe și scaune. Lunea, piscina este deschisă între orele 12:00 și 22:00. În celelalte zile, piscina este deschisă între orele 10:00 și 22:00.

Link aici

Bran Belvedere International

Hotelul Bran Belvedere International combină stilul rustic tradițional cu confortul modern. Are vedere minunată la munții Bucegi și Piatra Craiului. În zonele publice este disponibil Wi-Fi gratuit, iar micul dejun poate fi servit la pensiune. Pentru oaspeți în fața pensiunii este disponibilă o parcare gratuită.

bran belvedere

Hotelul Bran Balvedere este una din acele pensiuni la munte cu piscină exterioară care poate fi utilizată la un cost suplimentar, dar, în schimb, aveți posibilitatea de a petrece o vacanță minunată aici. Oaspeții care doresc să facă mișcare pot folosi gratuit terenul de tenis, terenul de minifotbal sau sala de sport timp de 1 oră pe zi. De asemenea, puteți închiria o bicicletă și explora zona.

bran belvedere

Link aici

Castel Transilvania

BAIA MARE – MARAMUREȘ, la 89 de km de Cimitirul Vesel de la Săpânța, la 67 de km de Mănăstirea Bârsana, la 13 km de Biserica de lemn, patrimoniu UNESCO din Surdești, la 600 de km de București.

castel transilvania

Construit într-un stil inspirat de arhitectura medievală, Castel Transilvania oferă oaspeților săi piscine în aer liber cu vedere la Baia Mare, un club de noapte, o sală de conferințe și un restaurant à la carte. Accesul WiFi gratuit este disponibil în întreaga proprietate. Puteți alege să savurați meniul internațional și tradițional în ambianța medievală a restaurantului. Castel Transilvania include, de asemenea, o sală de conferințe și 2 săli de banchet. Personalul foarte drăguț, prietenos și util, camerele sunt mari și foarte curate, cu un design minunat.

castel transilvania

Piscina este înconjurată de mai multe structuri care pot fi ușor confundate cu bungalourile din Bali. Este un specific "exotic" pe care arhitecții au dorit să-l dea locului, deși se potrivește perfect cu stilul autentic maramureșean. Hotelul ne impresionează prin imiterea castelelor. Construcția imită castelele cu un aer transilvănean, iar bucătăria este una de 5 stele.

Link aici

Pensiunea Melba

DUBOVA – MEHEDINȚI, la 394 de km de București, la 786 de km de Iași, la 224 de km de Timișoara.

pensiunea melba

Sunteti bineveniti la Pensiunea Melba, "casa departe de casă" din Dubova. Pensiunea Melba își propune să vă facă vizita cât mai relaxantă și mai plăcută, motiv pentru care atât de mulți oaspeți continuă să revină an de an. Vă veți bucura de camere relaxante, care oferă aer condiționat și Wi-Fi gratuit.

În plus, oferă o piscină și un lounge, asigurând o pauză plăcută după o zi încărcată. Pensiunea Melba vă pune la îndemână tot ce este mai bun din Dubova, făcând vacanța dvs. atât relaxantă, cât și plăcută.

Link aici

Cabana Anda Lux

Calatele (Cluj) – Transilvania, cazare Apuseni, Belis. Pensiunea Anda Lux este special concepută pentru relaxare, fiind situată într-un loc fabulos, înconjurată de o pădure de brazi și de liniște deplină.

cabana anda lux

Pensiunea Anda Lux oferă 9 camere dispuse în două clădiri separate. În prima clădire se închiriază la etajul 1 cinci camere fiecare cu TV, internet și baie, iar la parter living, baie, saună și bucătărie complet utilată. La etajul al doilea avem patru camere spațioase cu TV, internet și baie individuală, plus o chicinetă.

La parterul blocului doi se găsește o piscină cu apă încălzită 28° (program 10-22). La piscină au acces turiști din ambele corpuri ale Pensiunii Anda Lux. Unitatea mai dispune și de baie la ciubar, parculeț pentru copii, terase cu masă și băncuțe, precum loc de gratar și ceaun. Sauna și baia la ciubare sunt contra cost. Copiii si adulții vor fi deopotrivă fericiți, bucurându-se de facilitățile pensiunii.

Link aici

Hotel Kronwell

Bulevardul Garii nr 7, 500203 Brașov, România. Kronwell, cel mai nou hotel de 4 stele din Brașov, oferă 81 de camere de lux pentru afaceri și lifestyle, un centru de conferințe de înaltă tehnologie și cu BELAQVA Thermarium echipat cu un studio de fitness, o saună și o piscină interioară, la un cost suplimentar. Dacă căutați nu doar pensiuni cu piscină la munte, dar și un adevărat centru de relaxare, atunci hotelul Kronwell e alegerea de care aveți nevoie.

hotel kronwell hotel kronwell

Toate camerele sunt mobilate cu gust și au aer condiționat. Acestea includ zonă de relaxare cu smart TV cu ecran plat, minibar, precum și baie cu halat de baie și articole de toaletă gratuite. De asemenea, Kronwell vă invită să umpleți cu energie zona mare de exerciții fizice. Technogym garantează echipamente de ultimă generație cu suport de calitate.

Link aici

Aurelius Imparatul Romanilor

Str. Poiana lui Neagoe, Nr.25, 500001 Poiana Braşov, România Hotel perfect... locație pe lac, camere uriașe, bucătărie uimitoare. Tot ce vă doriți este acolo! Personalul este minunat, priveliștea este la fel de frumoasă, iar specialitățile bucătarului sunt motivul pentru care v-ați dori să vă întoarceți aici. Camerele sunt bine amenajate, foarte spaţioase şi luminoase. Acestea sunt decorate cu mobilier clasic de lux, ales cu atenţie la detalii.

aurelius aurelius

Oaspeții au acces gratuit la o serie de facilități, inclusiv la piscina interioară, saună, cadă cu hidromasaj și zonă de fitness. Complexul turistic oferă oaspeților săi un restaurant cu o terasă cu priveliște uimitoare către lac, săli de conferințe, parcare privată păzită, toate aceste facilități fiind perfect integrate în peisajul natural.

Link aici

Poiana Soarelui

Smida (Cluj) – Transilvania, cazare Apuseni, Belis

Pensiunea Poiana Soarelui este amplasată în mijlocul Parcului Natural Apuseni, în satul ce stă la poalele muntelui Smida într-un cadru natural deosebit, la 90 km de orașul Cluj-Napoca. Aveți ocazia să petreceți momente surprinzătoare în compania lor sau călare, în interiorul arenei. Activitățile extra vor satisface nevoile și dorințele fiecăruia, bucurându-vă și găsind echilibrul de care aveți nevoie.

poiana soarelui

Pe lângă toate acestea, veți fi bucurați cu parcare proprie, jacuzzi, piscină interioară, foc de tabără, foișor, loc de joacă pentru copii, masă de ping-pong, plimbări cu trăsura/sania trasă de cai (în funcție de anotimp) și plimbări cu barca pe lac. Curtea și terasele pensiunii sunt concepute pentru a oferi liniște și intimitate. În curte se află o terasă unde este bine amplasat un grătar, unde puteți găti după bunul plac.Toate acestea garantează că puteți petrece la Poiana Soarelui o vacanță de neuitat.

Link aici

Pensiunea Serena

Această pensiune cu piscină la munte din Cluj este localizata in Faget, la doar 5 km de centrul municipiului Cluj-Napoca.

pensiunea serena

Pensiunea este bine cunoscută pentru evenimentele sale de 5 stele. Se organizează evenimente private: nunți, botezuri, zile de naștere, banchete, într-un mediu natural, oferind o discreție totală.

pensiunea serena

Toate unitățile sunt mobilate modern și sunt dotate cu un minibar, un TV prin cablu și o baie privată cu cadă spa, halate de baie, papuci și articole de toaletă gratuite. Cel mai bun mod de a te bucura de peisaj este din piscina situată chiar în fața pensiunii. În absența unui acoperiș, lumina îmbrățișează piscina toată ziua, de la căldura soarelui de dimineață la strălucirea blândă de la apus.

Link aici

Paradisul Transilvaniei

O gasiti in Blaj, la 39 de km de Cetatea din Alba Iulia, la 334 de km de București, la 61 de km de Sibiu. Oferind o piscină în aer liber și o baie turcească, Paradisul Transilvaniei Resort oferă unități de cazare situate în Blaj, la 29 km de Mediaș. Pensiune oferă atât WiFi, cât și parcare privată gratuită. Atmosfera este extrem de liniștită – este, de departe, spațiul ideal pentru a te rupe de la viața de zi cu zi.

paradisul Transilvaniei

Zona de piscină cu șezlonguri sau baldachine ce poate fi accesată la cerere de oricine-și dorește un plus de confort și relaxare. Dar dacă vrei să te bucuri de soare în apa oglindită de palmieri și să sorbi un cocktail delicios fără să ieși din apă? Barul-piscină de la Paradisul Transilvaniei are apă limpede și curată gata să vă răcorească, șezlonguri confortabile pe care să vă relaxați și să savurați băutura preferată, înconjurați de muzică și bună dispoziție. De asemenea, oaspeții se pot relaxa în grădină, lângă piscina interioară, pe terasă, la soare sau în zona comună de lounge.

paradisul Transilvaniei

Link aici


Vezi si...