10 cazari de top in Arad

Arad este situat în vestul României și are cea mai modernă infrastructură. Poate fi considerat cu siguranță, un adevărat oraș european.

Municipiul Arad deţine un bogat patrimoniu cultural și istoric, oferă vizitatorilor un adevărat muzeu în aer liber al stilurilor arhitectonice specifice sec. XVIII, XIX şi XX, monumente de artă şi arhitectură unicale, spectacole de teatru, concerte, expoziţii de artă plastică, expoziţii muzeale de istorie, artă şi ştiinţe ale naturii, festivaluri şi sărbători.

8 min
Poza titlu articol aerdevacanta

Aradul se mândrește cu unele dintre cele mai bune hoteluri și pensiuni, care încântă simțurile turiștilor.

WOW! Dacă ai ajuns până aici, nu poți rata cele mai faine cazări din Arad.

La Conac

La Conac se află în Arad și este dotat cu o serie de facilități pentru o vacanță pe măsură. Fiecare cameră are o zonă de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, aer condiționat și balcon. Micul dejun continental este inspirat din tradițiile europene pentru cele mai rafinate gusturi. La Conac pune la dispoziție un loc de joacă pentru pici, pentru că copiii fericiți sunt bucuria părinților. Întrucât oaspeții sunt importanți, iar confortul acestora prioritatea numărul unu, hotelul oferă o grădină de liniște și relaxare, lângă piscina interioară sau pe terasă la soare, precum și în zona de lounge comună.

LaConacArad

Link aici


Boul Roșu Residence

La 10 minute de mers pe jos de Complexul Muzeal Arad, acest hotel-apartament, situat în apropiere de centrul orașului, se află la un kilometru de renumita Biserică Roșie din Arad și la doar 14 minute de monumentele din Parcul Reconcilierii. Camerele luminoase și spațioase sunt dotate cu toate facilitățile. Hotelul este potrivit și pentru întâlnirile de afaceri, are acces gratuit la internet WiFi și parcare privată gratuită. Turiștii mulțumiți recomandă hotelul și declară cu cu siguranță vor mai veni în vizită la Boul Roșu. E timpul să o faci și tu!

Boul Roșu Residence

Link aici


Continental Forum Arad

Hotel Continental Forum Arad este o perlă a orașului Arad și este situat pe principalul bulevard al orașului, în imediata vecinătate a numeroaselor instituții publice și atracții turistice. Hotelul are o istorie inspirațională. Clădirea a fost inaugurată în anul 1969, iar vechea denumire a hotelului a fost „Astoria“. Anul 1998 marchează intrarea hotelului Astoria în lanţul Continental Hotels. La scurt timp, hotelul a fost renovat ca un hotel de 4 stele echivalent cu confortul şi sobrietatea. Toate acțiunile realizate până acum s-au datorat unei echipe îndrăgostite de tot ce e frumos și autentic, care au dat nuanță și culoare interiorului. Vrei să organizezi o petrecere sau ai o întâlnire de business? Continental Forum Arad vine în întâmpinarea dorințelor tale.

Continental Forum Arad

Link aici


Pensiunea Johanna

Situată în Arad, la doar 2 km de centrul oraşului şi de Cetatea din Arad, pensiunea Johanna oferă o priveliște spectaculoasă, fie dacă alegi să privești în jur de la balcon ori de la terasă. Experiențele tari nu se finalizează aici. Facilităţile pensiunii Johanna includ o recepţie deschisă nonstop şi locuri de parcare private gratuite. Cel mai apropiat magazin este la 50 de metri, iar la doar 200 de metri se găsește un restaurant. Pensiunea este recomandată de către cuplurile și familiile tinere pentru calitatea înaltă a serviciilor și pentru priveliștea minunată. Nu rata o vizită la Pensiunea Johanna oricând vrei tu!

Pensiunea Johanna

Link aici


Hotelul President

Hotelul President, a cărui amenajare a început în anul 1998 sub îndrumarea lui Nicolae Blaga, a fost inaugurat în anul 2001. Hotelul a fost conceput pentru a oferi confort oaspeților, pentru a-și petrece timpul liber sau activitățile de afaceri, într-un mod cât mai plăcut. Pentru musafiri este important să se simtă confortabil și mereu plini de energie. Așadar, restaurantul hotelului oferă bucate pentru toate gusturile. Bucătăria românească se împletește cu cea internațională. Micul dejun de tip bufet este disponibil pentru vizitatori în fiecare dimineață. Iar pentru o doză de extaz, zona de agrement cu piscină este disponibilă pentru toți doritorii. Poți fi și tu unul dintre ei!

Hotelul President

Link aici


Hotel Maxim

Hotel Maxim pentru o relaxare maximă! Acum 16 an, pe cea mai circulată arteră a Aradului, a luat naștere Hotelul Maxim asociat cu acea oază de liniște de care are nevoie fiecare. Pentru un plus de relaxare, te așteaptă băile spațioase și cabinele de duș cu hidromasaj. Centrul orașului Arad este la mai puțin de 30 de minute de mers pe jos de hotel, iar dacă mergi cu bicicleta și mai puțin. Așa e că se merită să-ți faci plăceri periodice?

Hotelul Maxim

Link aici


Hotelul Iris

La Hotelul Iris ai parte de vacanța binemeritată! Situat pe una dintre cele mai circulate artere din Arad - Strada Andrei Șaguna, pune la dispoziția vizitatorilor 50 de locuri de cazare, în camere single, duble, triple și matrimoniale, precum și o sală de conferințe, dotată cu tehnologii de ultimă generație.

Atât turiștii, cât și oamenii de afaceri sunt impresionați de facilitățile oferite de hotel: - cablu TV - parcare supravegheată - terasă - acces la internet

Cum altfel îți vei convige prietenii să veniți aici?

Hotelul Iris

Link aici


Pensiunea Mystique

Cazarea la Pensiunea Mystique te duce în lumea basmelor! Este una dintre cele mai interesante cazari din Arad. Chiar și denumirea e exotică și duce cu gândul la trecut sau ceva ancestral. Vizitarea pensiunii este un must have. 4 motive să alegi Pensiunea Mystique: este situată într-o regiune liniștită a României; oferă camere cu aer condiţionat, o sală de mic dejun, o terasă în aer liber; Wi-fi gratuit în tot hotelul; la aproximativ 300 de metri de proprietate se găsesc magazine, restaurante, pizzerii, stație de autobuz și tramvai. Ceea ce face pensiunea unică este mobilierul modern, care conferă senzația de cămin și continuitate. În cadrul pensiunii poate fi admirată o grădină de liniște și relaxare, mai ales VARA, când totul în jur capătă nuanță și viață.

Pensiunea Mystique

Link aici


Picasso Boutique Hotel

Visezi să fii undeva unde să te simți ca acasă? La Picasso Boutique Hotel din Arad visele devin realitate. În primul rând pentru că în jur e liniște. Mobilierul amintește de o altă epocă, de un stil aparte. Camerele sunt îngrijite cu acuratețe și măiestrie de către personal, pentru ca fiecare oaspete să simtă căldura unui cămin, chiar și atunci când e departe. Bucătăria este senzațională, un accent deosebit se plasează pe satisfacția clienților, iar un client flămând nu va putea să îți zâmbească. Pentru că Dragostea trece mai întâi prin stomac, Picasso Boutique este despre eleganță, sobrietate, rafinament fiind unul dintre cele mai wow hoteluri din orasul Arad.

Picasso Boutique Hotel

Link aici


Hotel Crisana

Ce este mai important pentru tine: hotelul sau oamenii cu care pleci într-o vacanță? Pentru mulți dintre turiștii care au vizitat hotelul, atmosfera e cea care contează. Pentru unii contează și specificul bucătăriei și posibilitatea de a socializa, iar la o cină bună se construiesc relații. Astfel, și tu te poți bucura de un spectacol boieresc, unde se serveşte mâncare tradiţională într-o atmosferă rurală. Hotelul e perfect, atât pentru cuplurile tinere, cât și pentru cei, care își doresc o schimbare majoră.

Hotel Crisana

Link aici pentru a vedea toate facilitățile acestui minunat hotel din municipiul Arad.


Cum ti se par aceste cazari din Arad? Asteptam parerea ta in sectiunea de comentarii. Daca ti-a fost util acest articol il poti distribuie pe Whats'up sau pe toate retelele de socializare!

Cat mai multe calatori iti dorim!

Echipa Aer De Vacanta


Vezi si...