Cele mai fascinante cazări din Delta Dunarii

Când zilele ni se par atât de lungi, obositoare și stresante, ar fi timpul minunat de a ne gândi la o mică evadare. Acel loc care ne va da energie, putere de a face lucrurile cu plăcere, cu drag și cu mult zâmbet, iar acest loc este Deltă Dunării acolo unde natura te va face să te simți liberă. In acest articol îți propun o listă cu cele mai fascinante cazări din Delta Dunarii.

4 min
Poza titlu articol aerdevacanta

Lebada Luxury Resort & Spa

Este situată în Crișan, Delta Dunării și îți promite să ai cea mai spectaculoasă vacanță din viața ta. Aici vei avea ocazia să cunoști și să descoperi natura în toată splendoarea ei. Aici te vei bucura în liniște și armonie de cele mai frumoase apusuri și răsărituri pe care le vei păstra în amintire pe o perioadă lungă de timp. Printre facilitățile pe care ți le poate oferi hotelul sunt: 3 restaurante, centru de fitness, 3 piscine în aer liber, o piscină pentru copii, o piscină interioară zonă de wellness, grădină cu loc de joacă pentru copii .

lebada resort

Mai multe detalii poți găsi aici


Pensiunea Paradise Delta House

Amplasându-se în centrul Dunării, acesta după cum spune însuși denumirea îți garantează că te vei afla într-un paradis, datorită farmecului acestui loc de poveste. Fiind situată chiar pe malul Deltei te va fascina cu darurile oferite pentru noi de natură. Îți promite de asemenea că fiecare dimineață va fi unică pentru tine întrucât cel ce te va trezi va fi chiar soarele. Printre ceea ce îți poate oferi această pensiune este: cameră cu priveliște încântătoare, piscină în aer liber, excursie cu barca pe canalele Deltei.

delta resort

Mai multe detalii poți găsi aici


Hotel Plutitor Kingfisher

Situat pe canalul Sfântul Gheorghe, în Delta Dunarii, unde vei avea ocazia să explorezi cele mai pitorești locuri ale acestei zone mirifice. Fiind un hotel plutitor te vei simți ca și cum te-ai fi pornit în aventura vieții tale, cea de a cunoaște întreaga lume. Printre ceea ce îți propune acest hotel este: terasă pentru plajă cu șezlonguri, wi-fi gratuit, dar și priveliști de vis

plututir resort

Mai multe detalii poți găsi aici


Dolphin Camping

Aflându-se în rezervația naturală a Deltei Dunării este un loc cu o liniște aparte. Aici vei întâlni cei mai calzi oamenii care te vor întâlni cu brațele calde. Aici te vei putea bucura de iarba verde, de acel miros îmbietor al florilor și de aerul curat. Printre facilitățile pe care ți le oferă acest camping se enumeră:cinematograf în aer liber, bungalouri din lemn, terasă în aer liber.

dolphin camping

Mai multe detalii poți găsi aici


Casa Patru Anotimpuri

Situată în Dunavățu de Jos, în Delta Dunării îți oferă ocazia de a te teleporta peste mări acolo unde te învăluie briza mării și unde simți că oriunde te-ai afla te vei simți liniștit. Datorită faptului că dispune de o grădină mare aceasta îți va permite sa pășești pe acel covor verde care îți va aduce aminte cu drag de copilărie atunci când plimbarea pe iarbă era cel mai dorit lucru. Printre ceea ce îți poate oferi aceasta se enumeră: wi-fi și parcare gratuită și de asemenea cele mai delicioase bucate.

casa 4 anotimp

Mai multe detalii poți găsi aici


Blue House

Este amplsat la intrarea în Delta Dunării ceea îți oferă o posibilitate enormă de a cunaoște oamenii noi, locuri noi și a râmâne frapat e tot ceea ce vezi. Având o ogradă imensă îți va permite să te odihnești în voie fără ca nimeni și nimic să nu te deranjeze. Printre ceea ce îți poate oferi această cazare:piscină în aer liber, wi-fi și parcare gratuită.

blue house

Mai multe detalii poți găsi aici


Pensiunea Mahmudia

Este amplasată în Mahmudia, cu o zonă verde unde vei avea parte de acea liniște care te va ajuta sa îți recapeți energia. Decorul rustic al acestei pensiuni îți va oferi senzația de reîntoarce în timp, undeva în copilărie. Printre facilitățile de care vei avea parte aici sunt: wi-fi și parcare gratuită, grădină cu terasă și grătar, piscină în aer liber, excursii cu barca.

mahmudia pensiune

Mai multe detalii poți găsi aici



Vezi si...