Ce poti sa faci 3 zile in TURDA?

Era luna lui Decembrie si ne doream foarte mult sa vizitam Salina Turda. Am inceput sa ne documentam si sa cautam locatii de cazare si experiente frumoase ce merita promovate.

2 min
Poza titlu articol aerdevacanta

Am avut parte de o experienta completa in TURDA la Restaurant și Pensiune Sarea-n Bucate Am degustat vinurile ISSA la Crama La Salina si ne-am dat cu trasura la Salina Equines.

Ce poti sa faci la Sarea-n Bucate?

TAG

Ei bine ai ce sa faci! Pe langa intreaga experienta culinara unde poti incerca jumari, friptura de Turda, branzeturi si bucate transilvanene aici poti sa te bucuri cel putin de un weekend minunat cu familia sau toti prietenii.

Pe langa vizita fireasca de la Salina Turda unde iti vei ocupa cel putin jumatate din zi poti sa te pierzi prin vechea locatie romana Potaissa (azi Turda), iar pe urma te poti desfata la restaurantu Sarea-n Bucate.

TAG In ce-a de-a doua zi a sederii poti lua parte la o degustare de vinuri locale produse chiar in Turda si poti afla intregul proces de vinificare al intregii colectii de vinuri de la Crama La Salina. Totodata te poti plimba sau chiar plimba prin vie scapand de cotidian, iar vara am inteles ca au fost foarte cautate evenimentele in aer liber la care speram sa ajungem si noi.

TAG

In ce-a de-a treia zi poti sa ai parte de o initiere in echitatie sau chiar o plimbare cu trasura la Salina Equines prin vie. Tot acum poti merge la herghelie si poti petrece timp cu diferite rase de cai care mai de care. Pentru cei mici sunt si ponei. TAG Aici se pot face si antrenamente cu caluti, dar pentru mai multe detalii trebuie sa discutati cu cei de la Salina Equines. Gazdele au fost foarte primitoare, mancarea delicioasa, cat despre vin nici nu mai vorbim!

Le multumim tare mult pentru intreaga aventura de care am avut parte!

In vlogul de mai jos regasiti intreaga experienta din Turda animata :D

'#transilvania #turda #potaissa #issa #crama #vin" "#echitatie #descoperaromania #romaniamea #romaniamagica'


Vezi si...