Cele mai frumoase experiențe și atracții turistice din Delta Dunării

Se spune că natura este cea care face cele mai spectaculoase minuni, este cea care îți dă energie și anume ea îți arată cea mai puternică lecție de viață, cea de a reînvia și de a deveni de fiecare dată în alt mod, mai miraculoasă și mai frumoasă. Delta Dunării este acel loc mirific unde natura te va ajuta sa îți limpezești gândurile și să te eliberezi de stresul cotidian. Fiind inclusă în patrimoniul UNESCO aceasta îți promite că vei avea parte aici de cea mai tare escapadă a vieții tale.

4 min
Poza titlu articol aerdevacanta

Mai jos îți propun cele mai de top obiective și atracții turistice pe care le vei putea vedea în Delta Dunării.

Capul Doloșman

Este situat în județul Tulcea în sud-vestul Deltei Dunării ceea ce îți permite să vezi priveliștea încântătoare a acestui loc minunat. Este locul unde te vei recreea, vei admira cele mai minunate apusuri și vei auzi sunetul miraculos al apei. Este acea locație unde îți poți pune în ordine gândurile și vei putea visa cu ochii deschiși.

capul dolosman

Pădurea Letea

Este cea mai veche rezervație naturală din România. Fiind amplasată în partea de nord a Deltei Dunării, te va fascina prin vietățile pe care le vei întâlni aici. Vei putea admira frumusețea naturii, iar ea îți promite ca va fi cel mai bun sfătuitor al tău, și cu siguranță că vei rămâne cel mai impresionat.

letea

Gura Portiței

Este un sat pitoresc unde vei întâlni cele mai impresionante peisaje pictate în alb și albastru, și unde vei cunoaște localnicii care te vor întâmpina cu brațele deschise. Pe lângă faptul că vei putea admira din plin de frumusețea acestui loc, vei avea ocazia să participi la următoarele activități cum ar fi: plimbare cu hidrobicicleta, plimbare cu barca sau chiar și volei. Gura Portiței îți garantează să ai cea mai tare experiență a vieții tale!

letea

Plaja Sulina

Situându-se în Delta Dunării aceasta îți va oferi tot ce ai tu nevoie pentru a te simți cât mai bine. Aici vei putea admira din peisajul acestui spectaculos loc, iar briza Deltei te va ajuta să îți recapeți energia și forța de a continua cu mult drag ziua, iar soarele este cel care îți va fi cel de nădejde. Este o plajă liniștită, cu nisip fin ceea ce te asigură că tu vei fi în siguranță orice ar fi.

Pe lângă faptul ca vei putea admira priveliștile acestui loc încântător, vei avea posibilitatea de a pescui în unul din aceste lacuri: Gorgova, Isac, Isacel. Prin pescuit vei putea vedea frumusețile ascunse ale acestui loc, vei vedea vietățile subacvatice și iar liniștea acestui loc te va fascina.

sulina

Cetatea Medievală Enisala

Este o fortificație medievală ce are ca scop de a cunoaște istoria locului, iar aflându-se aici te vei simți cu adevărat important asemenea unui erou. Cetatea îți va garanta că datorită prezenței tale aici amintirile vor rămâne vii, ca tu vei cunoaște o părticică a istoriei și o vei putea transmite mai departe.

sulina

Holiday Park Dunay

Situându-se pe malul fluviului Dunărea, acesta îți promite priveliști încântătoare,co liniște nemaipomenită, și locuri nemaiîntâlnite. Decorul rustic pe care îl vei întâlni aici te va duce cu gândul la copilărie, la faptul că aceasta îți va oferi o libertate, astfel încât să uiți de griji, nevoi și problemele cotidiene.

sulina

Printre activitățile dintre care vei putea profita sunt: piscină în aer, liber, saună, pescuit, tenis de masă.

Mai multe detalii puteți găsi aici

Delta Boutique & Carmen Silva Resort

Situându-se în Crișan, Delta Dunării, vei avea posibilitatea de a vedea cele mai minunate apusuri de soare, care îți vor aduce bucuria,zâmbet și cu siguranță nu le vei putea uita niciodată. Acest hotel îți garantează că vei avea parte de cea mai frumoasă escapadă a vieții tale datorită faptului ca forfota orașului nu te va deranja, iar printre activitățile pe care le vei putea practica aici sunt: pescuitul, ciclismul, plimbare cu caiacul.

sulina

Mai multe detalii puteți găsi aici


Vezi si...