Cum este viata in Zanzibar?

Salutare dragi cititori,

Nu am mai scris de mult timp, dar mi-am facut timp in aceasta zi de duminica Octombrie pentru ca recent m-am uitat la vlogul din Zanzibar de pe canalul nostru Aer de Vacanta si m-a prins putin nostalgia.

1 min
Poza titlu articol aerdevacanta

In Zanzibar sunt 2 lumi. O realitate este cea a turismului de masa care atrage sute de mii de turisti anual, iar alta este realitatea oamenilor care traiesc acolo. Citeam chiar azi ca din acest an s-au deschis conexiuni de zboruri din Ukraina si Rusia.

Daca turistii care vin cu ceva banuti in buzunar se bucura de tot ceea ce ofera intregul arhipelag, oamenii de acolo muncesc pe un salariu de 100 euro. Ascultam printr-un vlog acum ceva timp in urma cum cineva spunea ca nu le place munca, si asta pentru ca traiesc ca intr-un fel de "rai". Gasesc fructe mai peste tot, balta are peste, dar sunt multe alte aspecte care lasa de dorit precum: educatia, electricitatea, conditiile de viata s.a.m.d

Vlogul pe care-l puteti urmari putin mai jos prezinta realitatea asa cum este ea in Zanzibar traita de noi pe parcursul a circa 40 zile atat pe continent in Arusha, cat si in Paje si apoi reveniti in Nungwi. Intalnesti oameni minunati, dupa cum si noi am fost surprinsi, dar poti avea si experiente mai putin placute atunci cand apare problema banului. Daca si ora s-a dat inapoi va invitam la o pauza si o portie de vlog in care va aratam fix ce am scris in titlul clipului: Viata in Zanzibar - fix asa cum este ea. Si cu bune si cu rele!

Ne gasiti si pe Instagram sau TikTok, unde aratam ce face Aer De Vacanta cand calatoreste, dar si cum arata viata noastra de zi cu zi.

O zi placuta va dorim!


Vezi si...