Top 9 cele mai bune hoteluri de 4 * din Nesebăr

Cele mai bune 9 hoteluri de 4 se află în Nesebăr. Nesebăr este una dintre cele mai importante atracții ale litoralului bulgăresc. Dacă vrei să ai parte de o vacanță la mare, cu multă relaxare, odihnă și dorința de a explora vestigiile istorice, îți recomandăm să cauți printre ofertele de litoral 2023 și să te oprești la Nesebăr, care se află la 342 de kilometri de București, la 207 km de Vama veche și la doar 4,6 kilometri de celebra stațiune Sunny Beach din Bulgaria.

Nesebăr este localizat pe o peninsulă din regiunea Burgas a Bulgariei și se separă în două zone: orașul vechi și orașul nou.

8 min
Poza titlu articol aerdevacanta

Dacă îți place să descoperi istoria, în partea veche a Nesebărului ai posibilitatea să vizitezi ruinele vechii cetăți, o multitudine de biserici considerate adevărate monumente arhitecturale, muzee, și alte atracții turistice, care te fac să visezi cu ochii deschiși.

Totodată, în Nesebăr sunt o mulțime de hoteluri. Unul dintre cele mai cunoscute este Sol Nessebar Palace, alegerea perfectă pentru un sejur în Bulgaria de neuitat în 2023-2024.

Hotel Sol Nessebar Palace

Sol Nessebar Palace este considerat unul dintre cele mai bune hoteluri de 4 din Nesebăr. Acesta este alegerea perfectă pentru o vacanță la mare cu familia ori prietenii. Printre ofertele de litoral 2023 rămâne a fi cel mai căutat.

Pe lângă facilitățile clasice existente, hotelul pune la dispoziție o piscină, dacă îți place bălăcitul, e la dispoziția ta. Serviciile spa cuprind o varietate de masaje și tratamente de înfrumusețare, precum și acces la o cadă cu hidromasaj, o saună și o baie cu aburi.

În același timp, Sol Nessebar Palace All Inclusive include 6 restaurante/baruri tematice, care servesc preparate rafinate și băuturi. Oaspeţii pot opta între: preparate internaționale şi bulgare, servite la restaurantul principal, și bucătăria spaniolă la Paellador Levante.

Ai meritat și tu un sejur pe cinste în Bulgaria în 2023. Unul dintre cele mai bune hoteluri te așteaptă să îi explorezi împrejurimile!

HotelSolNessebarPalaceNesebăr

Link aici


Hotel Emerald Beach Resort Spa

Cine a zis că dacă mergi în vacanța de mare nu prea contează hotelul? Uite că e doar un mit. Cazarea într-un hotel trebuie să fie confortabilă, spațioasă, ca acasă, ca să vrei să te întorci.

Pentru un plus de relaxare, alegerea perfectă este hotelul Emerald Beach Resort Spa.

Hotelul se află în Ravda, într-un parc natural de o frumusețe extraordinară, cu vedere la Marea Neagră. Oferă o piscină în aer liber și o piscină interioară, 3 restaurante și acces gratuit la internet WiFi. Oaspeții au acces gratuit și la centrul de fitness şi la cel de spa cu saună, baie turcească şi duș cu efect de ploaie. Ai mai întâlnit așa ceva?

Emerald Beach Resort este locația preferată a turiștilor din Ravda, apreciat foarte mult de cupluri pentru un sejur minunat în timpul vacanței la mare.

HotelEmeraldBeachResortSpaNesebăr

Link aici


Hotel Saint John Baptist Nessebar

Dacă despre alegeri perfecte e vorba, fie hotelul Saint John Baptist din Nesebăr! Nopțile la acest hotel par desprinse din poveste, la lumina lunii se nasc atâtea dorințe.

Hotelul oferă un interior luxos, ce îmbină facilitățile ultramoderne cu elementele arhitecturale tradiționale, care frapează oaspeții încă de la intrare. Facilitățile de wellness, inclusiv baia de aburi, sauna finlandeză și sauna cu infraroșu, sunt disponibile absolut gratuit. Un hotel înconjurat de istorie și trecut, care se contopește perfect cu frumusețea Mării Negre.

HotelSaintJohnBaptistNessebarNesebăr

Link aici


Aphrodite Beach Hotel

Unde mai găsești așa o magie și liniște în jur decât doar la Aphrodite Beach Hote! Liniștea valurilor, care lovesc în pietre se asociază cu starea de fericire simțită într-un moment important al vieții.

Vacanța la mare este ocazia potrivită pentru a căpăta noi forțe. Cu siguranță, vei alege o locație unde să te odihnești, care să rezoneze cu liniștea ta interioară.

Aphrodite Hotel Beach se află pe plaja de sud din Nesebăr și oferă vedere la mare. Oaspeții se pot relaxa lângă piscina în aer liber, pot savura un cocktail sau pur și simplu avea parte de un masaj.

Centrul vechi al orașului Nesebăr este situat la doar 15 minute de mers pe jos. Oaspeții au la dispoziție o sumedenie de restaurante, cafenele, discoteci și cluburi de noapte. Sunny Beach, cea mai populară stațiune litorală din Bulgaria, se află la numai 3 km de popularul hotel.

AphroditeBeahHotelNesebăr

Link aici


Bilyana Beach Hotel - All Inclusive & Free Beach Access

Dacă Sol Nessebar Palace este unul dintre cele mai bune hoteluri din regiune, atunci Bilyana Beach Hotel este cel, care oferă cele mai încântătoare peisaje cu vedere la mare.

Nu poți rata hotelul cu piscină interioară și exterioară gratuită, centrul de fitness gratuit și WiFi gratuit în toate zonele. La proprietate există un centru de wellness, cu o cadă cu hidromasaj, saună și masaje pentru un plus de relaxare.

Centrul istoric din Nesebăr este situat la doar 1,5 km, iar centrul stațiunii Sunny Beach este la 5 km. Aeroportul Burgas se află la 24 km de Bilyana Beach Hotel.

Acesta este locul preferat de turiștii din Nesebăr, conform comentariilor independente și alegerea perfectă pentru o vacanță la mare.

BilyanaBeachHotelAllInclusive&FreeBeacgAccessNesebăr

Link aici


MPM Hotel Arsena

Situat chiar lângă plaja Nesebăr, Hotelul MPM Arsena Beach are o priveliște încântătoare, o piscină sezonieră în aer liber cu umbrele şi şezlonguri pe terasa cu vedere la mare. La recepţie, hol şi barul de la piscină este disponibil accesul absolut gratuit la internet WiFi.

Toate camerele hotelului sunt dotate cu balcon. Acestea oferă aer condiţionat cu control individual, minifrigider, seif şi TV prin cablu. Lenjeria de pat şi prosoapele sunt oferite gratuit.

La un cost suplimentar te poți desfăta cu masaje şi tratamente de înfrumuseţare.

La restaurantul hotelului vei servi preparate tipic bulgăreşti şi unele din bucătăria internaţională. Barul de la piscină şi barul din hol oferă băuturi şi gustări, iar hotelul pune la dispoziţie o recepţie deschisă nonstop.

MPMHotelArsenaNesebăr

Link aici


Festa Panorama Hotel

Hotelul Festa Panorama All inclusive este situat în Nesebăr, la doar 100 de metri de plajă. Este un hotel al tineretului, are un bar în hol, un bar la piscină și un club de noapte de gen karaoke.

Restaurantul principal este dotat cu aer condiționat și oferă cina, prânzul și micul dejun sub formă de bufet. Restaurantul à la carte cu un decor de lux servește preparate culinare cu specific italian.

Pentru o vacanță la mare cu prietenii și un sejur în Bulgaria în 2023 optează pentru Festa Panorama Hotel!

FestaPanoramaHotelNesebăr

Link aici


Sol Marina Palace

Sol Marina Palace - o experiență unică, care combină farmecul orașului vechi Nesebăr cu zilele și nopțile luxuriante pe plajă.

Hotelul întotdeauna este alegerea perfectă pentru nopțile calde de vară și pentru zilele însorite. Ceea ce îl face cu adevărat diferit este terasa magnifică de pe acoperiș și piscina cu vederi spectaculoase la mare, orașul istoric Nesebăr și stațiunea Sunny Beach. Special conceput pentru adulți, este locul ideal pentru a te bucura de un sejur de neuitat alături de partenerul de viață sau prietenii!

SolMarinaPalaceNesebăr

Link aici


Sol Nessebar Mare

În împrejurimile hotelului Sol Nessebar Mare vei găsi vegetație luxuriantă și un parc acvatic sezonier cu 5 tobogane de apă și mai multe piscine, care fac parte din oferta de litoral a hotelului. Parcul acvatic este deschis de la începutul lunii iunie până la sfârșitul lunii septembrie, în funcție de condițiile meteorologice și programul hotelului.

Un punct de atracție unic, Rocky River, duce direct oaspeţii pe plajă şi la o piscină din pădure şi pe lângă terasele de pe malul mării.

Hotelul este locul de cazare perfect pentru familiile cu copii, dar și pentru cuplurile tinere.

Completează lista cu locuri must-have de vizitat în 2023 cu hotelul Sol Nessebar Mare și vei avea parte de o experiență inedită!

SolNessebarMareNesebăr

Link aici


Vezi si...