Casute in copac in România

Ce copil nu a visat vreodată la o colibă confortabilă? Din fericire, arhitecții și designerii moderni au reușit să realizeze visele copilăriei și astăzi puteți găsi căsuțe în copac originale în diferite colțuri ale țării. Designul lor poate fi atât de simplu, cât și de uimitor prin forma sa neobișnuită și decorul interior. Vă propunem, top 5 cazări inedite, ascunse prin diferite zone ale ţării.

5 min
Poza titlu articol aerdevacanta

Cuibul Vulturilor (Moisei, Maramureș)

Locuința (Cuibul Vulturilor) este situată în Moisei, în Parcul Natural Munții Maramureșului, la 20 km de pârtia de schi Borsa, la 12 km de trenul cu aburi din Viseu.

cuibul vulturilor

O căsuță fermecătoare în copac, unde îți poți găsi liniștea sufletească, amplasată în mijlocul naturii. Are vedere la un mic iaz care este plin de pești și există și un râu în apropiere, pe care îl poți auzi din verandă, care se adaugă la frumoasă scenă din natură. Locul se află la 300 de metri de drumul principal, este ușor accesibil și are multe locuri de parcare. Nefiind pe drumul principal, este, de asemenea, foarte liniștit. Aici aveți acces la internet, care merge foarte bine, iar pe terasă există o măsuță cu scaune și două hamace.

cuibul vulturilor2

Transylvania Log Cabins

Peșteana, Hunedoara – la 40 de km de Castelul Corvinilor, la 70 de km de Sarmizegetusa.

Fiecare din noi simte nevoia de a se afla cât mai aproape de natură, iar căsuțe de vacanță Transylvania Log Cabins îți oferă această oportunitate.

transylvania log cabins

Transylvania Log Cabins îți oferă o experiență de vis în salbatica Transilvanie, cazându-te în căsuțe suspendate în copaci sau pe platforme, cu terase generoase pe care le vei împărți cu păsările și veverițele ce-ți vor face fiecare dimineata mai frumoasă. Chiar dacă vorbim despre o căsuță în copac, veți avea la dispoziție prize și iluminat electric, un mini-cuptor electric pentru a vă prepara mâncare și un espressor de cafea. În proximitatea căsuței se afla și dușuri interioare pe care le puteți folosi pe timp de iarna. Locația este încălzită în anotimpurile reci și oferă acces nelimitat la internet prin wi-fi.

transylvania log cabins2 transylvania log cabins3

Bucătăria va sta și ea la dispoziție cu tot ce aveți nevoie pentru o vacanță prelungită. Doua hamace, unul interior, altul exterior, vă vor sta la dispoziție pentru a va relaxa în timp ce citiți o carte sau pur și simplu admirați peisajul înconjurător.

Edenland Park

La doi pași de București, mai exact în Balotesti, se găsește Edenland Park, un parc de aventură unde poți înnopta într-o căsuță în copac.

edenland park

Locul ideal pentru a petrece timpul în doi, cu prietenii sau cu familia. Datorită designului deosebit, aici veți uita complet de rutina zilnică și stresul fonic al vieții urbane. Edenland vă oferă o aventură într-o lume deosebită a naturii, bucurându-vă de culorile vii și schimbătoare ale împrejurimilor. Casele în copaci se închiriază în regim hotelier, check-in începând cu ora 15:00 și check-out până la ora 11:00. Ele dispun de baie cu cabină de duș, încălzire în sezonul rece și sunt dotate și cu mini racitor. Acestea nu au televizor.

edenland park2

Ceea ce este minunat, este că dispuneți de căsuța din copac pentru copii și un loc de joacă. Înconjurați de natură, copiii își consumă energia din plin într-un mod distractiv.

Complexul Harmonie (Predeal, Brașov)

Harmonie - este un Complex compus din vile și căsuțe în copaci, cu panorama către munții Bucegi, munții Piatra Craiului si Paraul Rece, într-un cadru liniștit, lângă pădure.

harmonie brasov

Complexul este compus din 5 vile ecologice din buștean, 3 case în copac și observator, fiecare cu un design original, cu un spațiu aerisit atât în interior cât și în exterior, beneficiind de tot ce este necesar pentru confort, atmosferă romantică și intimă. Chiar dacă ești între patru pereți, căsuță în copac predeal te face să te simți cu adevărat în natură.

Porumbacu Treehouse (Porumbacu de Sus, Sibiu)

Dacă sunteți în căutarea unei cazări în căsuțele de lângă munte, atunci Porumbacu Treehouse o să vă placă la nebunie. Situată într-o mică pădure din Porumbacu de Sus, această casă în copac oferă cazare la 14 km de şoseaua montană Transfăgărăşan.

porumbacu tree house

Căsuța din copac are un dormitor (2 adulți + 2 copii/adulți) cu un pat matrimonial și o canapea extensibilă, o chicinetă și o baie.

porumbacu tree house2

Terasa oferă o priveliște frumoasă asupra întregii zone. Oaspeții au acces la proprietate de pe drumul principal din Porumbacu. La căsuța din copac aveți acces la internet WiFi și un televizor smart cu ecran plat cu Netflix. Sunt disponibile biciclete. Dacă aveți nevoie de o bucătărie complet echipată și de o mașină de spălat, o puteți folosi pe cea de la pensiunea din curtea din fața casei noastre. Două râuri traversează proprietatea și vă veți trezi în fiecare zi într-un peisaj de un verde intens. Evadați din viața aglomerată din timpul săptămânii și găsiți un mod de viață relaxant și liniștit

porumbacu tree house3

Porumbacu Treehouse - Căsuța din copac pe booking:

https://www.booking.com/hotel/ro/porumbacu-treehouse.ro.html


Vezi si...