9 cazări ieftine în Praga

Praga este renumită pentru minunatele sale opere de artă, pentru istorie, literatură muzică, design, arhitectură, dar și pentru gastronomie, berea bună și turism.

În centrul orașului Praga sunt o mulțime de locații unde poți servi masa. Ca turist, te poți bucura de o varietate de concerte de operă și muzică clasică sau dacă ești o persoană, mai petrecăreață ai la dispoziție o serie de cluburi.

7 min
Poza titlu articol aerdevacanta

Dacă încă ai dubii ce ține de cele mai bune locuri de cazare de Revelion în 2024, află că în Praga se întâlnesc destul de multe hoteluri, pensiuni și hosteluri la un preț redus.

Blogul nostru îți recomandă Top 9 cazări ieftine în Praga, prețul acestora începând cu 50 de roni pe noapte pentru o persoană și poate varia în dependență de sezon.

Hotelul a&o Prague Rheas

Situat lângă Parcul Malesicky, Hotelul a&o Prague Rhea se află la doar 200 de metri de staţia de tramvai Zborov şi la 20 de minute de mers cu tramvaiul de centrul istoric al Pragăi. În toate zonele este disponibil acces gratuit la internet WiFi. Camerele de la a&o Prague Rhea sunt dotate cu tot necesarul pentru o cazare excelentă şi au TV şi baie privată cu duş.

Staţia de metrou Strasnicka se află la 1,5 km de hotel. În apropiere există chiar o sală de bowling şi mai multe restaurante. Se poate ajunge lesne cu maşina la toate autostrăzile, iar Aeroportul Vaclav Havel din Praga este la doar 25 km.

Hotelul este ideal pentru o cazare în Praga cu familia sau pentru cupluri.

Hotelul a&o Prague RheasPraga

Link aici


Hostelul Fontana

Dacă planifici să mergi de Revelion 2023 să vizitezi Praga cu prietenii, ideal ar fi să vă cazați într-un hostel cu toate facilitățile.

Hostelul Fontána, situat într-o zonă rezidențială din cartierul Dejvice oferă o vedere minunată asupra orașului. Unde mai pui că în afară de un restaurant à la carte, proprietatea pune la dispoziție și un bar unde oaspeții se pot relaxa în voie după o zi plină, vizitând obiectivele turistice de prin preajmă. Ca alternativă, în apropiere există o multitudine de restaurante și cafenele.

HostelulFontanaPraga

Link aici


Dream Hostel

Hostelul Dream este ideal pentru familiile cu mai mulți copii sau chiar pentru o escapadă cu prietenii.

Cazarea de Revelion 2024 trebuie să fie una memorabilă. În cadrul hostelului, clienții pot servi masa ieftin chiar și la snack bar. Opțiunea de cazare este camera de familie. Clienții, care pleacă la drum pot lua un prânz la pachet. Lângă hostel se află o grădină cu plante de toate tipurile.

Fumatul pe teritoriul hotelului este stict interzis, cu excepția locurilor special rezervate. La cerere, este disponibil serviciul de transfer de la aeroport.

DreamHostelPraga

Link aici


Hostel Ahoy

Hostelul Ahoy este situat în inima Pragăi și este întotdeauna o idee bună să te cazezi în el ca să fii alături de Praga orașul vechi. E o plăcere imensă să admiri răsăritul.

Hostelul dispune de o recepție, cu personal disponibil 24/7, foarte amabil, zâmbitor și gata oricând să răspundă la întrebări.

Hostelul Ahoy oferă unele servicii gratuite, cum ar fi computerul public, wi-fi de mare viteză, hărți ale orașului, ceai și cafea, loc pentru bagaje, uscător de păr, fier de călcat, dulapuri individuale în fiecare cameră.

Este imposibil să nu te îndrăgostești de Praga și împrejurimile ei!

HostelAhoyPraga

Link aici


Hostel Plus

Hostelul Plus Prague este locul ideal de cazare în Praga și se află într-o zonă rezidențială liniștită, la doar 2 minute de mers pe jos de gară și stația de metrou Nadrazi Holesovice. Hostelul pune la dispoziția oaspeților tot confortul binemeritat, camere cu baie privată, piscină interioară, saună și acces absolut gratuit la internet.

Dacă vrei să cunoști cultura locului, zona de târguri și expoziții Vystaviste din apropiere, Incheba Arena și Tesla Arena sunt ușor accesibile cu tramvaiul în cel mult 10 minute. Alte obiective turistice de importanță majoră, Podul Carol și Orașul de Jos se află la doar 20 de minute de mers cu tramvaiul.

Poți lesne să vizitezi centrul orașului Praga, unde te așteaptă o experiență inedită legată de cultura de la fața locului.

HostelPlusPraga

Link aici


Hostel HomeR

Hostelul HomeR, după denumire din engleză ,,home’’ te duce cu gândul la casă. Pe bună dreptate, pentru că aici te simți ca acasă.

Designul hostelului e astfel conceput ca să vrei să te întorci aici iar și iar. Unul dintre cele 9 cazări ieftine din Praga este și acest hostel, poți ajunge să achiți de la 96 roni pe noapte.

Cel mai interesant e că hostelul Homer este situat chiar în inima oraşului Praga, la 130 de metri de Piaţa Centrului Vechi. În jurul hostelului sunt de toate: magazine, restaurante, cluburi.

HostelHomeRPraga

Link aici


Hostel One Home

Dacă tot despre casă este vorba, să fie Hostelul One Home! Praga încă o dată demonstrează că oriunde te-ai afla, străinătatea nu este un impediment. Poți găsi condiții asemănătoare ca acasă și confortul dorit.

One Home este hostelul cel mai preferat în rândul turiștilor, apreciat în mod special de către cupluri datorită locației favorabile și serviciilor oferite, precum: bar, bucătărie, terasă, loc pentru bagaje. E o minune să te afli aici!

HostelOneHomePraga

Link aici


Akat Pension

Cât de des vizitezi pensiunile? Cu siguranță că nu ai avut încă ocazia să fii cazat într-o pensiunea cum e Akat.

Pare obișnuită la prima vedere, însă ceea ce o face magică este mâncarea națională, care poate fi servită la terasa de vară a restaurantului și priveliștea ce se deschide în fața ochilor. Vederea spre oraș și centrul vechi te teleportează în istorie și te face să îți imaginezi pentru o clipă cum arătau oamenii și străzile Pragăi în trecut.

AkatPensionPraga

Link aici


Hostelul Emma

Hostelul Emma este situat într-o clădire istorică, la doar 300 de metri de râul Vltava şi de staţia de metrou şi tramvai Karlovo Namesti. Hostelul oferă acces gratuit la internet Wi-Fi în întreaga clădire.

Camerele hostelului Emma sunt amenajate estetic cu pardoseli din lemn de esenţă tare, iar unele, de la cele mai înalte etaje, au belvedere la străzile liniştite din jurul proprietăţii. Oaspeţilor le sunt puse la dispoziție băi comune şi o bucătărie complet utilată, cu facilităţi gratuite pentru iubitorii de ceai sau cafea.

Piaţa Carol şi Casa Dansatoare se află la doar 3 minute de mers pe jos. Teatrul Naţional este la 5 minute de mers pe jos, și Podul Carol poate fi accesat pe jos în doar 10 minute.

HostelulEmmaPraga

Link aici


Vezi si...