Cazare cu tichete de vacanta la munte

Totul este diferit la munte: aerul este mai curat, cerul este mai albastru, emoțiile sunt mai vii, iar grijile obișnuite rămân departe. Relaxarea într-un hotel de munte din România, departe de agitația orașului, este exact ceea ce aveți nevoie după luni anevoioase de carantină. În timpul unei pandemii, chiar și hotelurile frumoase de munte din România sunt mai greu de ales decât de obicei. Trebuie să vă uitați nu numai la locație, confort și ambianță, ci și la modul în care hotelul are grijă de starea dumneavoastră. Mai jos veți găsi lista cu hoteluri, complexuri și pensiuni unde puteți face o cazare cu tichete de vacanță la munte din România. În aceste locuri veți fi copleșiți de o atmosferă uimitoare.

13 min
Poza titlu articol aerdevacanta

Complex Mona

Bușteni, str. PIatra Arsă, nr. 50

Dacă doriți o vacanță la munte și să profitați la maximum de timpul dvs., atunci aveți nevoie de cazare cu vouchere de vacanță în locația Complex Mona. Locația se dovedește a fi super drăguță și are toate facilitățile de care aveți nevoie. Camerele sunt destul de confortabile, iar curtea interioară este dotată cu foișor cu grătar, parcare și loc de joacă pentru copii. Priveliștea din balconul camerei este superbă cu vedere la munte. De asemenea, pentru a vă bucura de aerul montan, puteți practica activități sportive precum fotbal, tenis, foot tenis sau baschet în cadrul bazei lor sportive ce va sta la dispoziția dumneavoastră. Terenurile sportive sunt dotate conform standardelor actuale. Pe lângă toate acestea, oaspeții au acces la sauna proprietății, camere de familie, WiFi gratuit inclus, camere pentru nefumători și un mini bar.

Complex Mona

Pentru mai multă informație apasă aici

Hotel IRI

Bușteni, str. Eroilor, nr. 2

Pentru o vacanță reușită și o stare de spirit bună, aveți nevoie de o atmosferă plăcută și de un aer proaspăt și curat. Soluția perfectă este să faceți o cazare la munte în România, unde vă veți refugia de la rutina zilnică.

Hotel IRI

Hotel Iri este situat într-un cadru natural de excepție, la 650 metri distanță față de partia Kalinderu, la 2 km față de telecabina Bușteni - Babele și cu o priveliște încântătoare asupra masivului Caraiman și implicit asupra Crucii Eroilor. Hotelul este de asemenea situat la o distanța de 650 m fata de gara Bușteni. Camerele sunt dotate cu TV, minibar și baie privată cu duș. Unele camere oferă vedere panoramică la Munții Caraiman. Printre nenumăratele facilități puse la dispoziție clienților putem enumera : internet wireless în toate spațiile comune, parcare gratuite. Recepția este deschisă non-stop, personalul calificat fiind pregătit să vă întâmpine. Cele 100 de locuri disponibile sunt distribuite astfel : 7 camere duble, 19 camere triple, 1 apartament de 2 camere - 5 locuri și 3 apartamente standard - 4 locuri. De asemenea, la hotelul dat puteți plăti pentru această cazare cu vouchere de vacanță.

Pentru mai multă informație apasă aici

Hotel Piatra Mare

Poiana Brașov, str. Poiana Doamnei, nr. FN

Hotelul are un centru spa cu servicii complete, un restaurant și un club de sănătate. De asemenea, se oferă mic dejun complet gratuit, WiFi gratuit în zonele publice și parcare gratuită. Alte facilități includ un bar/lounge, săli de masaj/tratament și curățătorie chimică. Toate cele 186 de camere au facilități plăcute, cum ar fi halate de baie și papuci, precum și WiFi gratuit și TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Camerele se deschid spre balcoane. Unitățile de cazare oferă zone de relaxare separate. Televizoarele cu ecran plat sunt dotate cu canale prin cablu. Băile includ cadă, papuci, articole de toaletă gratuite și uscătoare de păr. Acest hotel din Poiana Brașov oferă acces gratuit la internet. Serviciul de menaj este asigurat zilnic.

Hotel Piatra Mare

De asemenea, cele 4 săli de mese și terasa vă întâmpină de fiecare dată cu preparate gustoase și băuturi fine. Iar cele 8 săli de conferință vă stau mereu la dispoziție pentru cele mai bine organizate conferințe. Acest hotel face parte din cele mai excepționale și unice locuri de cazare în România.

Pentru mai multă informație apasă aici

Hotel Atrium Mountain View

Predeal, str. Tudor Vladimirescu, nr. 24

Hotel Atrium Mountain View

Cu o amplasare liniștită în Predeal, Atrium Hotel Mountain View Predeal se află la 100 de metri de telecabina Clabucet. Acesta oferă camere cu aer condiționat, TV cu ecran plat prin cablu și acces gratuit la Wi-Fi. Camerele elegante și mobilate individual au balcon și o baie privată modernă. Sunt oferite halate de baie și papuci.Locația aplică cu metode inedite și cu extremă seriozitate noile reguli și măsuri anti-COVID, astfel încât toți cei care ne trec pragul să se simtă în largul lor, 100% convinși că sănătatea lor este protejată, fără să simtă nicio urmă de disconfort! Zona de spa a Atrium Hotel Mountain View Predeal include un jacuzzi, o saună și o sală de fitness. La cerere, se organizează masaje. Restaurantul servește mâncăruri tradiționale regionale și internaționale. De asemenea, la proprietate există o terasă însorită cu vedere frumoasă la pârtiile din Clabucet și facilități de grătar. La lounge bar se oferă cafea și o gamă largă de băuturi. Este disponibilă o parcare privată gratuită cu supraveghere video.

Hotel Atrium Mountain View

Pentru mai multă informație apasă aici

Pensiunea Regina

Mihail Saulescu Nr. 113, 505300 Predeal, Romania

Pentru a face o cazare în România Pensiunea Regina este o alegere perfectă. Pensiunea face parte din cele mai bune pensiuni la munte, având un amplasament merific. Pensiunea Regina este situată în stațiunea montană Predeal, la doar 4 minute de mers pe jos de pârtiile de schi. Se bucură de o locație convenabilă la 400 de metri de centrul orașului și este decorată în stil tirolez unic. Toate camerele mobilate individual sunt izolate fonic și au balcon.

Pensiunea Regina

De asemenea, sunt disponibile un TV cu ecran plat cu canale prin cablu și o zonă de relaxare. Regina are o recepție deschisă nonstop și un bar în hol. Accesul gratuit la Wi-Fi este disponibil în întreaga proprietate. Oaspeții pot folosi camera de depozitare a schiurilor și pot închiria echipament de schi la proprietate. De asemenea, în apropiere se află o școală de schi. Pensiunea Regina se află la doar 400 de metri de pârtia de schi Clăbucet și de telecabine. De asemenea, la 400 de metri se poate ajunge la Gara Predeal.

Pentru mai multă informație apasă aici

Pensiunea Restaurant Speranța

Predeal, str. Trei Brazi, nr. 60

Situată în stațiunea Predeal, județul Brașov, la doar 1,5 km de centru, pe drumul spre cabana Trei Brazi, într-o zonă cu un peisaj frumos și o liniște desăvârșită, Pensiunea Speranța se numără printre cele mai reprezentative și top pensiuni în România de acest gen. Pensiunea Speranța oferă cazare în regim de 3 stele, dispunând de 17 camere duble și 2 apartamente. Cele 17 camere duble sunt dotate cu pat matrimonial, baie în cameră, TV, frigider, minibar și balcon. Apartamentele sunt formate din doua camere plus baie cu hidromasaj și balcon. Suplimentar, Pensiunea Speranța mai oferă și spălătorie, fitness, saună, transport cu microbuzul, excursii asistate cu ghid turistic, închirieri ATV, sala club, pregatire pentru schi, înot, tenis de camp. Stațiunea montană Predeal este situată în centrul României, între izvoarele râurilor Prahova și Timiș. Aflat la 25 km sud de municipiul Brașov și la 140 km de capitala României, Predealul este o stațiune ușor accesibilă pentru turiștii de pretutindeni.

Pensiunea Restaurant Speranța

Pensiunea Restaurant Speranța

Pentru mai multă informație apasă aici

MK Apartments

Brașov, str. Zaharia Stancu, nr. 8G, bl. C20

Acest loc este ideal pentru familii, cupluri sau pentru un grup de prieteni. Apartamentele sunt utilate complet și mobilate modern, terase confortabile cu vederi uimitoare asupra munților, iar piesele de decor foarte bine concepute. Cu garsoniere de lux, apartamente moderne cu 1, 2 și 3 dormitoare și saloane comune superbe, o curte în aer liber și un centru de fitness 24/7, această comună aduce comoditate și un simț al comunității în viața de lux. La acest apartament este disponibil un serviciu de închiriere de mașini, iar în apropiere se pot face excursii și se poate schia.

MK Apartments

Pentru mai multă informație apasă aici

Pensiunea Jianu

Cloșca, Nr.19, Comuna Albac, Jud. Alba, 517005 Albac, România

Pensiunea este poziționată în centrul comunei Albac, cu vedere asupra DN 75. Materialul de baza al clădirii fiind lemnul, casa degajă o atmosferă naturală și specifică Apușenilor. De asemenea, se oferă WiFi gratuit în zonele publice și parcare gratuită. În plus, la fața locului există un frigider într-o zonă comună, o recepție deschisă nonstop și o grădină. Toate camerele sunt decorate individual și oferă WiFi gratuit și dușuri. Băile includ dușuri cu căști de duș cu efect de ploaie și căști de duș cu hidromasaj.

Pensiunea Jianu

Pensiunea Jianu oferă 8 unități de cazare cu halate de baie și bucătării comune/comunitare. Fiecare unitate de cazare este mobilată și decorată individual. Paturile au lenjerie de pat premium. Sunt oferite frigidere/congelatoare de dimensiuni complete și cuptoare cu microunde. Această pensiune din Albac oferă acces gratuit la internet wireless. Televizoarele LCD de 89 cm sunt dotate cu canale digitale, iar la cabană există o grădină, facilități de grătar și o terasă. Pensiunea Jianu

Pentru mai multă informație apasă aici:

La Grotta Resort

Principala 123, Vadu Crişului, România

Descoperă comoara ascunsă în Vadu Crișului, locul magic în care Crișul Repede întâlnește frumusețea naturii formând o oază de liniște și bucurie: La Grotta Resort. Refugiul ascuns de freamătul lumii, îți pune la dispoziție 9 vile premium, un restaurant cu preparate pline de savoare, o piscină de vis și destinații spectaculoase, numai bune de explorat. Alături de confortul și răsfățul oferit, îți creăm cele mai palpitante aventuri prin drumețiile de neuitat în inima Vadului Crișului și prin acces organizat la sporturi extreme precum rafting sau escalade. Atmosfera cu note mediteraneene învăluie piscina într-un aer de vacanță. Priveliștea către minuniile Vadului Crișului și apa perfectă îți oferă momente nesfârșite de răsfăț făcând din fiecare zi a verii, sărbătoare. Piscina încălzită si acoperita, doar pentru turistii cazati, dispune de 60 de șezlonguri și respectă toate normele sanitare precum și regulile de distanțare socială, astfel încât tu să te bucuri de zile însorite în deplină siguranță.

La Grotta Resort

Restaurant gourmet cu produse locale doar pentru turiștii cazați. Am strâns gusturile și tradițiile din toate bucătăriile lumii, pentru a crea un meniu perfect de asezonat cu prospețimea și liniștea naturii. Preparatele gustoase sunt preparate după o colecție de rețete secrete, a căror gust este dezvăluit cu fiecare îmbucătură. Restaurantul pune la dispoziția clienților cazați un meniu divers, menit să satisfacă fiecare poftă, chiar și cele mai sofisticate cerințe ale gurmanzilor de pretutindeni. Atunci cand faci o rezervare, alege pachetele de cazare cu demipensiune sau pensiune completa.

La Grotta Resort

Pentru mai multă informație apasă aici

Complex Harmonie

Predeal, Brașov

Harmonie - este un Complex compus din Vile și Case în copac, cu o excepțională panoramă către munții Bucegi, munții Piatra Craiului și Paraul Rece, într-un cadru liniștit, lângă pădure. Case în copac superbe pentru o experiență deosebită, perfectă pentru o persoană sau un cuplu care dorește să petreacă o noapte sau mai multe. Drumul oferă imagini spectaculoase în orice moment al anului, dar iarna, în căsuțele din copaci, este pur și simplu magic. Zăpada decorează brazii, potecile își învelește muntele într-o pătură albă de catifea. În interior, focurile ard în sobe pe lemne, ceea ce creează o lumină fină și o atmosferă confortabilă. Casele din copaci sunt atrăgătoare nu numai pentru unicitatea lor, ci și pentru confortul modern. În interior veți găsi paturi confortabile, o baie privată, un sistem de încălzire și un jacuzzi relaxant, de unde puteți privi stelele, munții și asculta sunetele naturii. Ce este important de știut: nu există conexiune wi-fi la internet, iar semnalul telefonic nu este extraordinar de bun, așa că veți fi deconectat de la realitatea cotidiană și, pentru o vreme, veți fi mai aproape de natură: lumea ta, lumea perfectă. Porniți într-o călătorie romantică prin peisajul rural românesc!

Complex Harmonie

Pentru mai multă informație apasă aici


Vezi si...