Cum este viata de vloger la Aer De Vacanta si viata de angajat full time?

Raman impresionat cand aud tot mai multi copii care raspund cu "vloger "la intrebarea "Ce vrei sa te faci cand vei fi mare" ? Lumea este intr-o continua schimbare si chiar sunt curios cum vor arata vlogerii peste 10 ani?
Totodata sunt curios cati dintre cei care vor citi articolul sau vor urmari vlogul nostru dintr-o zi obisnuita din Zanzibar si-au dorit sau isi doresc sa devina vlogeri.

1 min
Poza titlu articol aerdevacanta

Cand ne-a venit aceasta idee in Thailanda am spus ca vrem sa ajutam si alti calatori precum noi prin prisma experientelor noastre si a informatiilor deja filtrate din locatiile vizitate. Andra s-a chinuit sa puna totul la punct mai bine de o luna de zile si a facut si itinerariul zilnic. Nu stiam cu ce se mananca acest soi de "meserie" pentru ca inca sustin cu tarie ca a fi vlogger e ceva mai mult vocational decat a fi un simplu job. Este de inteles ca sunt persoane care isi doresc sa faca acest lucru full time si chiar astept sa vad momentul in care va aparea prima scoala sau instituie de "vloger" wanna be.

Mai jos puteti urmari un vlog autentic in care noi doi va aratam cum impartim ziua intre "vlogereala" si job. Suntem noi simpli fix asa cum suntem in viata reala cand nu suntem in vacanta. Suntem recunoscatori pentru ca am avut sansa de a munci din Africa pe langa concediul pe care l-am avut acolo. In Arusha a fost destul de provocator. Curentul electric era 1 zi da si 1 nu, dar cu ajutorul oamenilor buni si intelegatori de acolo am reusit sa ducem fiecare task pana la capat.

Voi ati reusit sa munciti din alta tara remote?

Cum va descurcati?


Vezi si...