Cum obtinem adeverinta de vaccinare?

Salutare,

In acest scurt tutorial iti voi arata cum sa descarci adeverinta de vaccinare de pe site-ul https://adulti.renv.ro/ pentru a o putea avea in format electronic (pdf). Asta in cazul in care ai pierdut foaie printata de la centrul de vaccinare unde ai fost la rapel sau daca tu consideri (ca si mine) ca este mai util sa ai adeverinta pe telefon fiind mai la indemana. Ca sa descarci adeverinta de vaccinare trebuie sa ai un laptop/ PC sau smartphone cu acces la internet si sa urmezi pasii din articol.

2 min
Poza titlu articol aerdevacanta

SCURT TUTORIAL pentru a descarca versiunea electronica a certificatului de vaccinare.

Pasul1. Deschide acest link https://adulti.renv.ro/ si apasa pe butonul ROSU din stanga.

poza 1

Pasul 2. Dupa lectura notei de informare, in partea de jos BIFEAZA cele 2 casute din stanga paginii si APASA pe butonul ACCEPT TERMENII.

poza 2

Pasul 3. In aceste 2 campuri trebuie intruse CNP-ul si numarul de telefon folosit cand te-ai programat sau la care ai fost sunat de catre centrul de vaccinare. Spre exemmplu eu m-am programat online si am folosit numarul personal cand m-am programat. Daca te-a programat altcineva si nu a folosit numarul tau de telefon ar trebui sa incerci cu numarul acelei persoane. Dupa ce completezi campurile apasa butonul AUTENTIFICARE

poza 3

Pasul 4. Dupa Autentificare vei primi un SMS pe numarul de telefon asociat si va trebui sa-l introduci in campul gol si sa apesi apoi AUTENTIFICARE

poza 4

Pasul 5. Apasa pe butonul Descarca Adeverinta Electronica

poza 5

Pasul 6. Se va afisa adeverinta de vaccinare completa si cu rapelul (daca l-aa facut) intr-o noua pagina de browser. Eu am folosit Google Chrome pentru a descarca adeverinta de vaccinare.

poza 6

Pasul 7. Apasa butonul de Descarcare din partea dreapta sus si vei vedea va aparea o noua fereastra pentru a salva adeverinta de vaccinare pe laptopul tau. Daca vei parcurge acesti pasi de pe un smartphone vei avea deja descarcata adeverinta si mai poti realiza o captura de ecran ca sa o ai in Galeria cu poze, sau o poti gasi deja in fisierele descarcate de pe telefon.

poza 7

Asta a fost tot. Daca tu crezi ca mai ajuta pe cineva acest tutorial distribuie acest articol mai departe familiei, prietenilor, colegilor s.a.m.d.

Multam fain.

Sanatate multa & toate cele bune!


Vezi si...