Top 5 cazari cu spa & piscina in Iasi - Destinatia anului 2022

Uneori simțim nevoia unei mici escapade unde să uităm de griji, nevoi și să fim liberi pentru câteva zile. Iași orașul care îți garantează că vei uita pentru un scurt timp de această monotonie, este cel care îți va oferi energie, putere și momente frumoase astfel încât tu să ți le amintești pentru întreaga viață. Orasul a castigat in 2022 titlul de Destinatia anului in Romania si este orasul cu cea mai rapida dezvoltare din intreaga tara. Orasul Creatorilor, plin de istorie gratiei titlului de capitala a Romaniei te asteapta cu drag sa ii descoperi toata frumusetea.

Mai jos îți ofer o lista de hoteluri ce îți vor promite că vei avea cele mai feerice momente.

3 min
Poza titlu articol aerdevacanta

Pleiada Boutique Hotel & Spa

Este amplasat în cea mai frumoasă și liniștită zonă a Iașului astfel, să te poți bucura intens de frumusețea acestui loc minunat. Este unicul hotel de 5 stele din Iași. Dispune de vernisaje de pictură care te duce cu gândul că arta mereu va trăi mereu în inimile noastre. Printre facilitățile care ți le va oferi acest hotel se enumeră: saună, spa și centru wellness, piscină interioară, sală de fitness, seri cu cină tematică în cadrul noului restaurant Novella. Aici vei avea parte de o priveliște încântătoare a naturii întrucât hotelul dispune de grădină și terase.

pleiada iasi

Mai multe informații vei putea găsi aici


Unirea Hotel & Spa

Este amplasat în Piața Unirii, în inima orașului Iași, la doar câțiva pași de Universitatea Alexandru Ioan Cuza. Acest hotel îți promite să ai cele mai frumoase și minunate zile petrecute aici. Având cele mai elegante camere dotate cu TV îți oferă un plus de siguranță și confort astfel încât tu să te simți bine. Hotelul îți pune la dispoziție următoarele: piscină interioară, centru de wellness & spa, parcare și wi-fi gratuit, sală de fitness, se acceptă și animalele de companie. Un alt beneficiu ar fi Restaurantul Panoramic care ofera o privelista minunata asupra orasului celor 7 coline.

unirea iasi

Mai multe informații vei putea găsi aici


Hotel Moldova

Este situat în centrul orașului Iași, aproape de Palatul Culturii și Palas Mall. Acest hotel îmbină armonios confortul stilul și rafinamentul astfel încât odihna ta să fie la cel mai înalt nivel. Hotelul Moldova îți promite să găsești acea liniște interioară și să te bucuri de fiecare moment. Acesta îți pune la dispoziția ta: piscină, parcare gratuită, wi-fi gratuit inclus, spa și centru de wellness, sală de fitness pentru ca tu să ai o vacanță de neuitat.

moldova iasi

Mai multe informații vei putea găsi aici


Majestic Hotel & Restaurant

Fiind situat în centrul orașului acesta vă promite să găsiți aici acea siguranță și bunăstare de care aveți nevoie. Îți garantează să ai cele mai frumoase vederi întrucât la 600 de metri se află Piața Unirii. Acest hotel este conceput așa încât să te regăsești pe tine însuți să aduni din energia oferită din acest loc și să te bucuri de fiecare zi.Printre ceea ce îți poate oferi hotelul sunt: piscină, centru de wellness & spa, wi-fi gratuit, mic dejun în cameră, parcare gratuită.

majestic iasi

Mai multe informații vei putea găsi aici


Bucium Motel & Spa

Se află la 15 minute de mers cu mașina din centru orașului Iași. Acesta îți oferă o priveliște încântătoare, fiind amplasat în imediata apropiere a pădurii. Veți putea admira în liniște de la balcon frumusețea naturii și liniștea acestui loc minunat. Pentru ca să te simți cât mai bine în acest hotel acesta îți pune la dispoziție următoarele: parcare și wi-fi gratuit, room service, centru de wellness & spa, piscină interioară, galerii de artă temporare.

bucium iasi

Mai multe informații vei putea găsi: aici



Vezi si...