Top 6 cazari in orasul Sibiu

În viața de zi cu zi, simțim nevoia de o evadare, astfel încât să ne simțim liberi, să uităm de griji, de probleme cotidiene și să avem puțină liniște. Orașul Sibiu este cel ce te va impresiona prin frumusețea lui, prin acei oameni pe care îi vei întâlni cu brațele deschise, dar și prin priveliștile ce ți le poate oferi acesta. Mai jos îți propun câteva hoteluri pentru a te a te simți și odihni cât se poate de bine și să ai cele mai frumoase amintiri.

3 min
Poza titlu articol aerdevacanta

Hilton Sibiu

Se află la 50 de metri de Muzeul Civilizației Populare Tradiționale Astra ceea ce îți permite să afli din cultura, tradițiile , obiceiurile acestei zone.Datorită amplasării sale vei putea admira din plina natura întrucât îți oferă priveștea spre Munții Carpați. Printre serviciile pe care ți le poate oferi acest sunt: piscină, centrul spa, baie cu aburi, baia Cleopatra, wi-fi gratuit, camere de relaxare și meditații, zonă de fitness.

Mai multe detalii gasesti aici

hilton sibiu


MyContinetal Sibiu

Este situat în centrul orașului Sibiu, fapt ceea ce îți permite o vedere încântătoare asupra întregului oraș și să te bucuri din plin de frumusețea locurilor. Acest hotel reprezintă alegerea potrivită pentru tine pentru a descoperi acest oraș minunat întrucât la o distanță de 10 minute se află Piața Mare, Muzeul Brukenthal ,Podul Minciunilor. Printre facilitățile pe care ți le oferă hotelul sunt: terasă, wi-fi gratuit, room service, TV prin cablu, restaurant, bar.

Mai multe detalii gasesti aici

my continental sibiu


Continental Forum Sibiu

Este amplasat într-o clădire istorică a orașului fapt ce îți permite să vezi cele mai frumoase locuri. Datorită amplasării sale vei putea cunoaște cele mai fascinante istorii ale acestei clădiri și cu siguranță vei fi fascinat. Printre serviciile pe care ți le poate oferi acesta se enumeră: terase, wi-fi gratuit, restaurant cu cină a la carte.

Mai multe detalii gasesti aici

continental forum sibiu


Ramada Sibiu Hotel

Este situat în centrul istoric al orașului în imediata apropiere a zonei pietonale și a Pieții Mari fapt ceea ce îți permite să te bucuri din plin de liniște și confortul mult dorit. Datorită amplasării sale acesta îți pune la dispoziția ta un lift cu vedere panoramică asupra Centrului Vechi. Hotelul îți pune la dispoziție următoarele servicii: wi-fi gratuit, mic dejun în cameră, restaurant, terasă, camere izolate fonic, camere cu facilități antialergice, sunt permise animalele de companie.

Mai multe detalii gasesti aici

ramada sibiu


Casa Nicolae Luxury Suites

Este amplasat la o distanță de 1.3 km de Turnul Sfatului și 1.4 km de Piața Albert Huet. Cazarea îți garantează că vei avea odihna binemeritata întrucât îți pune la dispoziție terase unde vei putea simți din plin libertatea și energia naturii. Fiecare unitate de cazare îți pune la dispoziție ta bucătărie cu frigider, cuptor, zonă de relaxare cu canapea. Alte facilități pe care hotelul ți le oferă sunt: wi-fi gratuit, sală de conferințe și petreceri, intrare privată în cameră.

Mai multe detalii gasesti aici

casa nicolae sibiu



Vezi si...