Ghid de calatorie low cost in Santorini?

Kalimera! Santorini nu este cea mai ieftina insula, însă pentru Aer De Vacanta orice destinatie reprezinta o noua provocare cand vine vorba despre calatoritul cu buget redus. De cati bani ai nevoie pentru a explora cea mai vizitata insula greceasca? Raspunsul este simplu - ‘’Cat iti permite plapuma sa te intinzi’’. In Santorini poti sta si cu mii de euro pe noapte, dar si cu 40-50 euro in extra sezon (septembrie). Daca doresti sa facem un alt clip cu bugetul de calatorie de pe insula lasa-ne un commentariu.

8 min
Poza titlu articol aerdevacanta

Ghid de calatorie pentru Santorini

Cazare ieftina gaseste in: Emporeio, Pyrgos, Megalochori, Perissa si Kamari. Noi am stat intr-un castel din Emporeio. Gasesti vlogurile pe Youtube cu intreaga aventura si totul documentat pe zile. Recomandam sa te deplasezi cu ATV-ul pe insula. De ce? O sa iti raspunzi la intrebare dupa ce incepi sa te plimbi cu el. Minim 150cc sa fie pt 2 pers.. ATV-ul iti ofera acel sentiment de libertate si vacanta adevarata. Martha Livadarou de la Moto Empire te asteapta preturi bune. In sezon e scump si nici nu prea gasesti sa inchiriezi, dar in septembrie poti negocia si obtine un pret decent.

Care sunt cele mai frumoase plaje de pe insula?

  • Red Reach,
  • White Beach
  • Perissa
  • Kamari
  • Vlychada. Noua ne-a placut foarte mult Vlychada.

TAG

Unde mananci cu preturi decente?

Cele mai bune fructe de mare si peste le vei manca la o Steki Tou Psara (Fisherman’s House) in Vlychada. Cele mai bune lamb chops le vei gusta la Taverna Kritkos din Mesaria. Aici era si cea mai mare portie de friptura de porc pe care am vazut-o vreodata. Mancare traditionala am servit la Pentozali. Cel mai bun gyros l-am mancat la Yogi. Recomandam Pita kebab. E altceva. Poti incerca si desertul traditional Portokalopita si multe alte delicii cu o usoara tenta orientala. Pasionatii de vin trebuie sa deguste din soiul Assyrtiko. Lui Andrei ii place foarte mult berea Amstel sau Mamos cand mergem in Grecia. Si Mythos e buna.

PS: Prima noastra calatorie organizata impreuna a fost in Santorini in 2016. Am fost atunci cu doar 500 euro in buzunar studenti fiind si ne-am descurcat. A fost momentul in care ne-am dat seama ca ne place sa calatorim si momentul in care am inceput sa descoperim lumea. Caldera vulcanului si intreaga insula ocupa un loc special in sufletul nostru si din acest motiv am revenit acolo in 2021. Ne-am intoarce oricand cu drag <3

TAG

Ai dori sa vizitezi insula Santorini?

Daca ti-a fost util acest reels nu uita sa ne lasi o inimoara, un comentariu, sa il salvezi si sa dai share la story ca sa fie de folos si prietenilor tai.

Evharisto poli!


Vezi si...