8 cazări ieftine în Roma

Roma - este mai mult decât un oraș, este o istorie. În Roma găsești multe obiective turistice, care te fac să te îndrăgostești de ele la prima vedere.

Puține orașe pot rezona cu uimitorul patrimoniu cultural al Romei. De-a lungul istoriei, orașul a jucat un rol important în transformările artei occidentale, atrăgând artiștii notorii și inspirându-i la noi creații.

O călătorie spre Roma este marcată de stilul „dolce vita”, însușit drept artă și cultură. O experiență reușită la Roma este alcătuită din plimbări pe străzile pitorești, petrecerea timpului la terasele cafenelelor, admirarea piețelor.

La Roma pare că și timpul se oprește în loc, nimeni nu se grăbește, toți trăiesc clipa. Anume de asta și merită să vizitezi Roma măcar o dată în viață, va rămâne o dulce amintire și alegerea perfectă în orice anotimp.

6 min
Poza titlu articol aerdevacanta

În plus, Roma se laudă cu unități de cazare ieftine, care servesc oaspeții la cel mai înalt nivel.

Vezi mai jos Top 8 cazări ieftine în Roma.

Palace Fontana di trevi Apartments

Una din cele 8 cazări ieftine în Roma este Palace Fontana di trevi Apartments, o locație excelentă pentru cupluri sau familiile tinere. Mereu alegerea perfectă dacă vrei să evadezi din rutina zilnică.

Situat în centrul Romei, Palace Fontana di trevi Apartments oferă unități de cazare bine echipate, cu WiFi gratuit, se află la doar 800 de metri de Piazza Venezia și la mai puțin de 1 km de Palazzo Venezia.

Obiectivele turistice de interes din apropiere sunt: Fântâna Trevi, stația de metrou Barberini și Piazza Barberini.

PalaceFontanaditreviApartmentsRoma

Link aici


Fontana di Trevi Diamond Boutique

Vrei să creezi momente memorabile și să rămâi cu o dulce amintire după ce te vei întoarce acasă?

La Fontana di Trevi Diamond Boutique ai parte de momente unice. Situat în Roma, la 600 m de Piazza Barberini și la 800 m de Treptele Spaniole, Trevi Apartaments oferă o vedere fantastică la oraș și WiFi gratuit. Unele unități includ un TV cu ecran plat cu canale prin satelit, o bucătărie complet utilată, cu frigider, și o baie privată cu bideu și uscător de păr.

Un mic dejun simplu, care îți lasă gura apă, include produse de patiserie și băutură caldă și este oferit la o cafenea parteneră din apropiere.

Obiectivele de interes populare din apropiere de Trevi Apartments includ: Piazza Venezia, Fântâna Trevi și Via Condotti.

FontanadiTreviDiamondBoutiqueRoma

Link aici


Palace Fontana di Trevi loft

Situat în centrul Romei, Palace Fontana di Trevi loft oferă unități de cazare bine echipate, cu WiFi gratuit și alte facilități pentru un sejur pe măsură. Fiecare unitate are baie privată cu duș, aer condiționat, TV cu ecran plat și frigider. Unele unități au chiar și terasă și/sau balcon.

Pentru că Roma este unul din orașele dragostei din Europa, preferat de majoritatea cuplurilor pentru priveliștile superbe, merită să vizitezi măcar o dată orașul, unde găsești și 8 cazări ieftine.

PalaceFontanadiTreviloftRoma

Link aici


Heart Palace Fontana Di Trevi Apartment

Heart Palace Fontana Di Trevi Apartment Rome este situat la doar 0,4 km de Biserica Romano-Catolică Sant Ignazio Di Loyola și la 0,5 km de piața mare însorită „Piazza Venezia” din cartierul Trevi. Camerele hotelului sunt dotate cu podea cu gresie.

În apropiere de unitatea de cazare, se găsesc obiective turistice de interes major, precum Museo nazionale di Muzeul Național al Palazzo Venezia.

Heart Palace întămpină oaspeții ,,din inimă’’ și menține o atmosferă caldă, intimă și familială.

HeartPalaceFontanaDiTreviApartmentRoma

Link aici


Roma Paradise inn

De ce să cauți paradisul, dacă el este chiar aici?

Dacă vii la Roma paradise inn hotel te pierzi într-o lume magică, unde orice vis devine realitate. Când vei mai avea șansa să creezi amintiri memorabile și să rămâi cu o dulce amintire?

Roma paradise inn este dovada că visele pot deveni realitate. O singură noapte petrecută aici te va duce pe culmile fericirii.

Roma paradise inn oferă camere în Roma, la 800 de metri de gara Roma Termini și la 600 de metri de stația de metrou Repubblica - Teatro dell'Opera.

Camerele sunt dotate cu aer condiționat, frigider, cuptor cu microunde, ceainic, bideu, uscător de păr și dulap. La pensiune, toate camerele au lenjerie de pat și prosoape. Ai tot ce ai visat!

Ba mai mult, pentru o noapte petrecută aici ajungi să achiți aproximativ 150 roni. Da, este una dintre 8 cele mai ieftine cazări în Roma.

ParadiseinnRoma

Link aici


Roma centro metro rebibbia

Situat în Roma, la doar 400 de metri de stația de metrou Rebibbia, Roma centro metro rebibbia oferă cazare cu WiFi gratuit și parcare privată absolut gratuită. Proprietatea se află la aproximativ 5,4 km de gara Roma Tiburtina, la 5,5 km de stația de metrou Bologna și la 6,1 km de Universitatea Sapienza din Roma.

La pensiune ai de toate, camere dotate cu birou, TV cu ecran plat, baie comună, lenjerie de pat și prosoape. Toate camerele de la Roma centro metro rebibbia au aer condiționat pentru verile toride și dulap pentru a depozita hainele.

RomacentrometrorebibbiaRoma

Link aici


Hostel Beauty

Punem pariu că nu ai mai văzut încă pănă acum un hostel ca acesta! În Roma există multe unități de cazare atractive ca preț și locație, mai ales dacă se află în apropiere de obiectivele turistice de importanță majoră ale orașului.

Hostel Beauty este alegerea perfectă pentru tine și prietenii tăi, fie că alegi să petreci aici o zi de naștere sau un alt eveniment important din viața ta.

Hostelul Beauty se află la doar 300 de metri de Bazilica Santa Maria Maggiore şi la 5 minute de mers pe jos de gara Termini. Unitatea de cazare oferă o bucătărie comună gratuită şi o zonă cu acces gratuit la internet WiFi. Camerele sunt amenajate pe 3 etaje, toate fiind deservite de ascensoare. Cea mai apropiată stație de autobuz este la 150 de metri, iar de la gara Termini din Roma există legături excelente de metrou.

HostelBeautyRoma

Link aici


La Casa din Nazareth

Printre cele mai ieftine 8 cazări în Roma, regăsești și La Casa din Nazareth, amplasată într-o grădină mare dintr-o zonă rezidențială din Roma.

Cel mai interesant e că clădirea este administrată de călugărițe și se menține în interior o curățenie impecabilă. Camerele cu pardoseală din gresie şi baie privată, dar fără TV sunt alegerea perfectă dacă vrei să stai în liniște și pace. Proprietatea serveşte în fiecare zi un mic dejun în stil italian, care include faimoasele croissante şi băuturi calde.

Vaticanul se află la doar 10 minute de mers cu metroul, iar Treptele Spaniole se află la 8 stații de metrou.

LaCasadinNazarethRoma

Link aici


Vezi si...