9 cazări ieftine în Insula Santorini

Santorini se consideră o insulă pitorească a Greciei, situată în mijlocul apelor Mării Egee și totodată unul dintre locurile cu cele mai frumoase plaje din Europa îndrăgit în special de tinerii îndrăgostiți, care vor să-și petreacă timpul acolo sau luna de miere, unde domnește o atmosferă romantică și parcă te afli în Rai. Santorini găzduiește o bucătărie cu cele mai alese bucate și o arhitectură frumoasă.

Clima de aici este de tip mediteranean, caracterizată prin veri uscate, secetoase și ierni relativ calde, dar ploioase. În iulie și august, în Santorini suflă cu preponderență vântul de nord. Sezonul de plajă din Santorini se declară deschis din luna mai și durează până în octombrie.

7 min
Poza titlu articol aerdevacanta

În general, Santorini e preferat pentru atmosferă, pentru cele mai frumoase plaje din Europa și pentru că poți găsi Top 10 cazări ieftine.

Noi am făcut o selecție a celor mai bune hoteluri, care fac parte din Top 9 cazări ieftine în Insula Santorini.

Sunny Days

Sunny Days, alegerea perfectă pentru zilele însorite de vară! Dacă ai ales insula Santorini, insula iubirii și a celor mai frumoase plaje din Europa, neapărat trebuie să te cazezi la un hotel, care să îți ridice dispoziția.

De ce Sunny Days?

  1. hotelul dispune de camere antialergice, amenajate cu ferestre izolate fonic, o terasă la soare și o piscină sezonieră în aer liber.

  2. ai la dispoziție servicii de menaj și călcătorie.

  3. băile sunt dotate cu toaletă separată și dușuri, precum și alte facilități: uscător de păr și prosoape.

SunnyDaysSantorini

Link aici


Mirsini Pansion

Mirsini Pansion este localizată în Karterados. Pensiunea oferă camere cu aer condiţionat, acces gratuit la internet WiFi şi balcon cu belvedere la curte. Proprietatea se află la doar 1,5 km de oraşul Fira, o regiune pitorească, plină de istorie.

Toate camerele de la Mirsini sunt decorate în culori deschise şi au paturi de fier, frigider şi televizor, precum şi baie privată cu duş şi articole de toaletă.

Cea mai apropiată plajă este Monolithos, situată la doar 2,5 km. Aeroportul Internaţional Santorini este la aproximativ 6 km.

MirsiniPansionSantorini

Link aici


Villa Agas

În insula iubirii, găsești top 10 cele mai ieftine cazări. Una dintre ele este și Villa Agas, o oază de liniște și plăcere revigorantă.

Te poți răsfăța cu camerele, amenajate simplu, dar cu mult gust, dotate cu aer condiţionat. Toate camerele Vilei Agas oferă un balcon cu vedere la grădină şi la oraş. Poți alege și piscină pentru fericire maximă.

VillaAgasSantorini

Link aici


Join Us Low Cost Rooms

Join Us Low Cost Rooms este o unitate de cazare mai neobișnuită, camerele au vedere fie la mare, fie la munte.

Cât e de minunată acea senzație de a avea munții și marea lângă tine! De parcă ești într-un paradis. Ăsta este Join Us Low Cost Rooms. Hotelul este unic în zonă din motivul că pune la dispoziție şi un serviciu de închirieri de biciclete.

O vinărie se află la 2,8 km distanță de Join Us Low Cost Rooms, iar Plaja Neagră se află la 80 de metri de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este cel al insulei Santorini (Thira), situat la doar 3 km de hotel.

JoinUsLowCostRoomsSantorini

Link aici


SantoriniNY

Cele mai frumoase plaje din Europa sunt chiar la Santorini! La doar 200 metri de plaja Perissa se află hotelul SantoriniNY.

Camerele hotelului au baie privată, în timp ce unele camere au și balcon, iar altele au belvedere la grădina proprietății.

Cel mai interesant este că la doar 15 km de hotel se află un vulcan, iar Thera antică este la 17 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Santorini, situat la doar 13 km de SantoriniNY.

SantoriniNYSantorini

Link aici


Leiva room

Leiva este situată la 2,7 km de plaja Perivolos și la 0,7 km de Ancient Thera, în cartierul Perissa Beach.

Leiva se află în preajma numeroaselor atracții turistice. Până la Plaja Kamari și Muzeul Mineralelor și Fosilelor Perissa Santorini se poate ajunge cu mașina în doar câteva minute. La mai puțin de 100 de metri, oaspeții pot găsi un restaurant bun, care servește preparate din bucătăria grecească. Iată de ce Leiva room este alegerea perfectă de cazare în orice anotimp.

LeivaroomSantorini

Link aici


Episkopi Estate Cycladic Villas

Situat la 5,3 km de Thera antică, Episkopi Estate Cycladic Villas oferă un peisaj spectaculos și unități de cazare cu aer condiționat, balcon și WiFi gratuit. Fiecare unitate are o bucătărie utilată, un living cu o canapea extensibilă și TV cu ecran plat și o baie privată cu articole de toaletă gratuite și duș.

Te poți bucura de un mic dejun continental la Episkopi Estate Cycladic Villas.

Dacă vrei să faci o excursie prin împrejurimi, un serviciu de închirieri auto este la dispoziția ta. Muzeul de Arheologie din Thera se află la 6,4 km de Episkopi Estate Cycladic Villas, iar portul din Santorini este la 8 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Santorini, situat la 2 km de vilă.

Episkopi Estate Cycladic VillasSantorini

Link aici


Antonia Apartments

În insula iubirii, Santorini, ai parte de cazări ieftine, care oferă o mulțime de facilități pentru confortul tău și a celor dragi.

Unul dintre hotelurile, care fac diferența este Antonia Apartments, care oferă o piscină în aer liber cu șezlonguri.Hotelul Antonia se află la doar 80 de metri de piața principală Fira, în Santorini. Ai ocazia să admiri o priveliște încântătoare în fața ochilor.

În esență, elementele ce caracterizează hotelul sunt:

  1. locația unică, de unde poate fi admirat apusul;

  2. ospitalitatea personalului;

  3. camerele confortabile.

Iată de ce Antonia Apartments rămâne a fi alegerea perfectă pentru o vacanță de vis!

AntoniaApartmentsSantorini

Link aici


Villa Manos Hotel

Villa Manos este o proprietate construită în stil tradiţional, situată în inima Karteradosului, la 1,5 km de Thira.

Unitatea de cazare pune la dispoziție o piscină în aer liber şi o terasă pavată cu piatră, cu vedere la mare. Complexul hotelier este administrat de o familie, are restaurant cu bar şi oferă unităţi de cazare decorate elegant, cu WiFi absolut gratuit.

Camerele de la Villa Manos păstrează un aer cald, familial, au aer condiționat, TV și paturi albe din fier forjat. Fiecare unitate include obligatoriu baie privată cu duș. Unele unități au până și balcon.

Aeroportul Santorini este situat la mai puţin de 4 km de proprietate, iar portul Ormos Athinios se află la doar 8 km. Villa Manos se află pe lângă una dintre cele mai frumoase plaje din Europa și se califică în top 10 cazări ieftine în Insula Santorini, prețul per noapte este aproximativ 240 roni/persoană.

VillaManosHotelSantorini

Link aici


Vezi si...