Top 10 cazări în Marrakech - Maroc

Atunci când vine vorba de vacanță, sau de o simplă evadare ne gândim la acel loc unde să ne simțim noi înșine, confortabili să fim liberi să facem absolut tot ce vrem, dar nu în ultimul rând, de dorința de a cunoaște o nouă țară, noi culturi, tradiții, obiceiuri și de ce nu chiar și bucătăria acelui loc minunat. Mai jos vreau să-ți povestesc câte ceva despre orașul Marrakech și la ce cazări te poți odihni pe perioada șederii tale aici. Nu este foarte usor sa te descurci in medina din Marrakech, acel loc in care cu siguranta Google Maps te va duce in eroare.

21 min
Poza titlu articol aerdevacanta

Fiind un oraș situat în sud-estul Marocului și inclus în patrimoniul UNESCO, acesta îți va da ocazia să vizitezi cele mai admirabile locuri, să descoperi din cultura și din frumusețea acestor locuri. Aici vei avea ocazia să descoperi 2 lumi paralele dar totuși atât de unice și deosebite. Medina - orașul care te va fascina prin arhitectura cât și prin locurile istorice care te vor uimi, iar orașul Gueliz te va fermeca prin oamenii calzi și cu suflet bun, dar și datorită bucatelor alese care te vor copleși. Acesta dispune și de o piață, unde băștinașii vând obiecte tradiționale care te vor impresiona pentru că acestea au o semnificație culturală destul de importantă. Ceea îți va lăsa o impresie uimitoare va fi ceaiul marocan -probabil că va fi unul dintre cele mai bune ceaiuri pe care vei avea ocazia să le încerci și nu în ultimul rând vei avea ocazia să vezi cum se face renumitul ulei de argan pregătit chiar în piața destinată pentru turiști. In Maroc, nu vei găsi acele hoteluri obișnuite, ci vei avea parte de o surpriză. Aici locațiile de cazare sunt preponderent Riaduri. Știi ce este un Riad? Îți explic imediat. Un riad este o casă marocană tradițională, de obicei situată în medina orașului, care are ca element central o curte sau o grădină. Zidurile clădirii sunt construite de jur împrejur, de cele mai multe ori fără geamuri cu vedere spre exterior. În limba arabă cuvântul “ryad” înseamnă curte sau grădină.

Mai jos îți propun o listă de 10 unități de cazare din Marrakech foarte bine cotate pe google și pe booking în care cu siguranță te vei simți minunat.

Am avut onoarea de a sta la primul dintre acestea și va pot spune cu mâna pe inimă că serviciile oferite au fost la cel mai ridicat nivel dintre toate încercate de noi până în prezent.

1. Riad Kheirredine

Fiind amplasat la 10 minute de Jemaa El Fna, acest hotel îți va oferi șansa să petreci aici cele mai frumoase zile din vacanța ta. Datorită design-ului și arhitecturii sale acesta îți va lăsa o impresie uimitoare dar și îți va permite sa cunoști mai multe din cultura marocană. Printre facilitățile de care dispune acest hotel sunt: piscină unde te vei putea răcori in zilele toride, hamam, terasă cu vedere panoramică asupra orașului Medina și Munții Atlas, dar aflându-te pe această terasă vei avea ocazia să vezi cele mai frumoase apusuri care îți vor rămâne mereu în amintire. Gazdele îți vor oferi cel mai oferi acel mic dejun marocan plin gusturi și mirosuri imbietoare.

Mai multe detalii poți găsi aici

riadKheiredine


2. Riad De Vinci & SPA

Fiind situat în inima Marrakech-ului, această unitate de cazare este cea care va îmbina stilul modern și tradițional astfel încât tu să cunoști cât mai multe despre această regiune. Gazdele de aici te vor primi cu brațele deschise ,plasându-te pe tine pe primul loc, astfel încât tu să te simți cât mai bine. Printre ceea ce vei putea vizita prin preajmă sunt:Le Jardin Secret,Medersa Ben Youssef,Marrakech Museum,Sukul din Marrakech, Cyber Park. Ceea ce îți poate oferi acest riad este: 3 piscine, Wi-Fi gratuit, spa și centru de wellnes, cat si o terasă tare frumoasa.

Mai multe detalii vei putea găsi aici

riad da vinci spa


3. Riad l'Oiseau du Paradis

Amplasându-se la 10 minute de piaţa Jamaâ El Fna, acest riad îți va oferi cea mai minunată experiență a vieții tale întrucât vei avea ocazia să cunoști o mică parte din cultura și bucatele aceste țări. Datorită stilului tradițional din această unitate de cazare îțo va oferi o energie pozitiva si multă dispoziție bună. Printre ceea ce îți poate oferi acesta sunt: piscină, Wi-Fi gratuit, spa și centru de wellness.

Mai multe detalii vei putea găsi aici

riad da vinci spa


4. Hôtel Racine

Fiind situat în Marrakech, aceasta oferă tuturor oaspeților care îl vizitează o primire uimitoare. În apropiere de acest hotel vei putea vizita următoarele: Marrakech Plaza, Grădina Majorelle, Royal Theatre, Muzeul Yves Saint Laurent. Printre facilitățile pe care ți le pune la dipozitie acest hotel sunt: piscină în aer liber, unde te vei putea bucura din plin de razele soarelui, fiind situată pe acoperișul hotelului vei admira și cele mai frumoase priveliști, terasă, unde te vei putea relaxa din plin, wi-fi gratuit, centru de fitness, salon de coafură, hammam şi un centru spa şi de wellness.

Mai multe informații poți găsi aici

Hôtel Racine


5. Palm Plaza Hôtel & Spa

Fiind situat într-un cartier rezidențial din Marrakech acesta îți va permite să găsești aici liniștea și confortul pe care atât de mult îl așteptai. Datorită stilului și rafinamentului de care dispune acest hotel îți va face din vacanța ta una de neuitat. Ceea ce vei putea vizita în apropierea acestui hotel sunt:AL Mazar Mall, Gradina Agdal, Koutoubia, Circuit Moulay El Hassan, Palatul Bahia. Printre ceea ce îți poate oferi acest hotel se enumeră următoarele: wi-fi și parcare gratuită, 2 piscine, saună, hamam, sală de gimnastică, spa și centru de wellness.

Mai multe detalii poți găsi aici

Palm Plaza Hôtel & Spa


6. 2 Ciels Boutique Hôtel

Fiind situat la doar 750 m de centrul din Marrakech acesta îți va face zilele deosebite și îți va creea cele mai magice momente pe care le vei trăi la maximă intensitate, iar vacanța ta una dintre cele mai frumoase de până acum. Datorită decorului de care dispune vei putea face cunostinta cu stilul marocan, dar și cu cu gustul și rafinamentul bucătăriei tradiționale. Printre ceea ce își poate oferi acest hotel sunt:wi-fi gratuit, piscină în aer liber, terasă, spa și centru de wellness.

Mai multe detalii poți găsi aici

2 Ciels Boutique Hôtel


7. Adam Park Marrakech Hotel & Spa

Fiind amplasat în Marrakech acest hotel îmbină stilul enelganța și rafimanetul dând o energie pozitiva a acestui loc. Gazdele acestui hotel îți promit și îți vor oferi tot de ce ai tu nevoie astfel încât tu să te simți cel mai confortabil. Ceea ce poți vizita în apropiere de acest hotel sunt: Circuit Moulay El Hassan, Palatul El Badi, Grădina Majorelle,Djemaa El Fna. Printre ceea ce își poate oferi acest hotel sunt:wi-fi gratuit, terasă la soare, spa și centru de wellness, piscină.

Mai multe informații vei putea găsi aici

Adam Park Marrakech Hotel & Spa


8. Le Meridien N'fis

Fiind situat în districtul Menara acesta îți va oferi cea mai exotică vacanță și cele mai tari senzații trăite de până acum. Aici vei putea admira ore în șir frumusețea grădinilor frumos amenajate din jurul hotelului, vei putea auzi cântecul minunat al păsărilor și vei lăsa toate gândurile să zboare astfel încât să uiți de toate grijile cotidiene. Ceea ce îți poate oferi acest hotel sunt următoarele: wi-fi și parcare gratuită, spa și centru de wellness, terasă la soare.

Mai multe detalii vei putea găsi aici

Le Meridien N'fis


9. Radisson Blu Marrakech Carré Eden

Este amplasat lângă cele mai principale puncte atractive ale orașului printre care se enumeră: Carré Eden Shopping Center, Marrakech Plaza, Cyber Park, Cervantes Institut Marrakech, astfel încât îți va permite sa fii mereu cu un pas înainte de a cunoaște mai multe din cultura acestei țări și de ce nu și din viața localnicilor de zi cu zi. Această cazare îți va oferi acel confort și relaxare pe care o cautai demult.Printre ceea facilitățile de care dispune acest hotel sunt: wi-fi și parcare gratuită, spa și centru de wellness, terasă la soare, iar printre activitățile pe care le vei putea practica sunt: aerobic, badminton, divertisment de seară, club de noapte/DJ.

Mai multe detalii poți găsi aici

Hotelul Radisson Blu Marrakech Carré Eden


10. Les Jardins De La Médinal

Find situat în centrul istoric al Marrakech-ului aceasta unitate de cazare îți promite ca vei avea o mică călătorie în rai pe perioada șederii tale aici. Gazdele de aici îți vor oferi cele mai frumoase și cele mai minunate momente de relaxare ,astfel încât tu să te simți cât mai bine. Printre ceea ce îți pune la dispoziție acest hotel sunt: wi-fi gratuit, spa și centru de wellness, piscină în aer liber, spa cu hamam, baie de aburi şi tratamente de înfrumuseţare marocane tradiţionale.

Mai multe detalii poți găsi aici

Les Jardins De La Médina

Sper ca ti-au fost utile aceste locatii de top din Marrakech. Au fost selectate cu grija pentru a-ti oferi un sejur in care sa scapi de griji.

Nu uita sa ne urmaresti pe retelele noastre de socializare Instagram, Facebook, Youtube & Tik-Tok pentru sfaturi, ponturi & retete de calatorie!


Vezi si...